Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
a fizetesnek nevezett ehberedbol nem si telne tobbre:- )))
udv
neduddki
p.s. bocs...
mod: most nezem balra cska nem egy falon???:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
KubanitoS
veterán
Hát bizony de... Az előző autóimnál soha nem hallottam a benzin lötyögését, ezért nem volt világos, mégis mit hallok. De mostmár én is okos gyerek lettem.
Szerk: Láttam az első hozzászólásban a tulajokat a saját autóikkal. Mi a feltétele, hogy én is berakhassam a kicsikémet?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Mappa
addikt
ez a facelift ez valami update,frissítés ..ráncfelvarrás ? gondolom ahogy írtátok lökös,elől hátul,oldalt lévőkre értendő ?!
belül : kárpitra gondolsz ? vagy számlap műszerfalon valami máshol van esetleg?sorry de a google-t ezzel úgy látom kifektettem mert 2009 modelleket hoz nekem elő de ilyen 99-00 évjáratúra értelmeset nem.
nem kötelező megadni
-
GTheo
tag
Igazad van, bocsi.
Amúgy ez a VSA 2.0 civic milyen?
Ma voltam kipróbálni egy 1.6 Sport és egy 1.4 Sportot is, árban ugyanúgy vannak, csak az 1.4 Sport az végig vezetett szervízkönyves itt Pécsett a Hondában, csak azzal az a bajom, hogy 1.4-es Az 1.6-os Németo.-i, első magyar tulajdonostól, a baj eleje volt picit törve elvileg, ami nem lett hibátlanul megcsinálva, amúgy most a tükre le van törve. Bementem a Hondába, ahol átnézette a srác egyszer, ott azt mondták, hogy 50-ből teljesen rendbe lehetne kb. hozni az autót. Bent a Hondában a csaj mondta, hogy nagyon nehéz fasza 1.6 Sport Civicet találni... :\Ebből a 2.0 VSA változatból van fent 2,1-től 2,5 millióig 3-4 db, nem túl drágán. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Az 1.6 Sport lenne az igazi, de ha ebből a VSA-ból találok egy jót, az is megfelel
-
nagyúr
-
zolynet
veterán
nekem is inkább ez a fajta tetszik, árulnak is egyet crxen, bár kicsit drágán adja, mert ugye úgy kalkulálja h 20k-ért tudja a lyukakat eltünteti és akkor 15k-t kér, végülis
Life is too short to stay stock!
-
wierra
senior tag
...annak az arcát én is szívlapáttal ütném szét. nekem is van pár felesleges lik a műszerfalon
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
neduddki
nagyúr
HI!
3/?/ eve voltunk ijjenkor Betlerben es elveztuk a tonnyire napos idot, az utak csontszarazak voltak, az esti hiradoba ellneben dobbenten neztuk a tolunk 30kmre eszakra levo aroba csuszo otosakat, mert ott mar boseggel esett aho
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zolynet
veterán
sztem baba
Life is too short to stay stock!
-
SeQ
csendes tag
Nem lenne rosz, részemről a kicsit "light"-osabb színeket jobban kedvelem:
[Sonic Blue]
De ha tehetném tuti nem valami egyszerű színt választanék, van opeléknél valami arzén kék is ha jól tudom az majdnem ilyen bubu kékMilyen felni lesz a rota helyett? miért lesz más?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
wierra
senior tag
Green is ultimate and endless
Ez a kékárnyalat igazi USDM szín nálam, végül is nem rossz[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
xcbiker
addikt
Mert ő sem bír magával.
Én is sokszor mondtam hogy elég lenne az 1.5 114 lova is és most azon kapom magam, hogy azon agyalok, hogy a hengerfejnél kicserélem a vezérmű tengelyeket Integra vagy EK9 tengelyekre. + szeleprugók, tányérok, szelepszárszimering.
Valamint ugye a szívósort légszűrővel és a leömlőt. + p28 programozás.
Így elérhető elvileg 180 paci is és könnyebben viszi a kocsi súlyát, jobb fogyasztás is elérhető. (thx info: Szabb)[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
-
nagyúr
-
Manitou
veterán
Nem tudom mennyi lenne nekem pontosan hátra a tárcsásítás.
Nem is akarok vele foglalkozni egyelőre, de később se. Ha apró pénzből megoldható lenne, akkor talán gondolkodóba esnék.. A dobfékemben nem olyan régen volt cserélve fékbetét elvileg.Próbáltam keresni pl unixnál, hogy mennyi lenne nekem. Mit keressek ? Milyen alkatrészt pontosan?
Nem, nálam nem csak ez szól ellene, ez csak az egyik dolog. Nekem a többküllősek mindig jobban tetszettek.
Orbano: Nekem inkább az ilyen felnik tetszenek--->[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest