Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz BigBlackDog #43347 üzenetére

    Én anélkül hogy végigpróbáltam volna a kínálatot, hiszen eddig csak a gyáriról és erről tudok nyilatkozni, ajánlani tudom az EBC-ket. Amennyit eddig mentem vele a csere óta, egyelőre meggyőző volt. És nagyon könnyű ám hozzászokni a jóhoz, mert elég jól fog, de én már nem is érzem, csak mikor ismerősék próbálták, ők mondták, hogy szerintük nagyon fog. :) A hétköznapokban észrevétlenül teszi a dolgát. Annyi talán észrevehető, hogy kis pedálerőre is nagyobb a fékhatás, szóval az embernek újra kell kalibrálni a bokáját.

    Én nem spóroltam rajta, megvettem a yellow betéteket a Blade tárcsával, de valamivel költséghatékonyabb lehet mondjuk a Green betét egy másik tárcsával. Ez már csak pénztárca kérdése. És tényleg jól fog hidegen is, utcai körülmények között.
    A gyárival megegyezőt nem akartam, mert akkor már gyárit is vehettem volna, viszont a kicsit jobb, meg a sokkal jobb között nagyságrenddel kisebb volt az árkülönbség, mint a gyári és a kicsit jobb között.

    Az is feltűnt, hogy sok autótípushoz szűk a kínálat, de a Civichez elérhető az összes jelenleg forgalmazott betét és tárcsa is.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák