- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz INGJOKE #11238 üzenetére
Hat az en javaslatom inkabb az lenne hogy ne menj a cibhez.... Ha jot akarsz magadnak
Par tapasztalat a kozelmultbol:
- ket napja frissitettek az appot, elbasztak az utalasi megbizason a szamlaszam formatumot (eddig automata formazta, most omlesztve bevesz mindent, te meg talalgathatsz epp milyen formatumban fogadja el a bank, kell e space, nem kell e space, kotojel stb)
Apple pay bevezetese par hete hasonloan jora sikerult meg ugy alt barmilyen frissites
Multkor rakerdeztem az uszisnel h nem keresnek e test managert / release managert mert a mostaninak lathatoan nem megy....- masik mobilappos panaszomra kiderult a kijelolt bankarom nem vett fel panaszt, hiaba voltam bent szemelyesen, ahova a telefonos usz iranyitott (az mellekes hogy a probalkozasaikkal / balfackodasaikkal buktam a kenyelmi beallitasokat, pl a teljes partnerlistamat, amit evek alatt menedzseltem)
- nemreg tudtam meg, hogy a szamlamhoz meg van egy felig inaktiv meghatalmazott, hiaba adtam le ket eve a visszavonasi megbizast
- haromszor csereltek alattam privatbankart barmilyen ertesites nelkul
-a legutolso lekoszono kollega az utolso munkanapja elotti utolso ket hetben sem erezte szukseget hogy a napi 5 nemfogadott hivasra reagaljon
- az elodje is hasonlo volt, az utodja is egykutya
- elozo evben az utasbiztositasomat nem kotvenyesitettek, hiaba volt kiadott papirom rola, igy kulfoldon ert a kellemes meglepetes, fizethettem zsebbol minden orvosi kezelest
- nfc es a tobbi kenyelmi dolog kanyarba sincs
+ a szar szolgaltatast legalabb fix havi 400 ftert nyujtjak, de hat olcso husnak....
En gondolkozom h atmegyek otp hez, ott lenne minden ingyen bankszamla.... Igaz ruhellem az otpt, de kicsit ubom h az utso 3 evben cibnel sem sikerult semmit masodjara sem elintezni
Ha lehetne, kb mindenre a revolutom hasznalnam, ha fizetest kerhetnem oda nem lenne semmi gondom....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest