Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz kovacsroli #8091 üzenetére

    Raiff premium 2.0-ra nem vagy jogosult? Egyosszegu 400e bejovo kell, devizabol is lehet, es mas bankbol, vagy Raiff-nal de akkor cegtol. (Nem kulon kitetel a munkaber.) 4 ingyen felvet Raiff automatabol itthon, a kinti felvet az mondjuk nem tudom, mennyire borsos. Egy kartya ingyen, minden utalas ingyen, havidij nincsen (ha nem erkezne be, akkor 10e Ft, plusz kidobnak a csomagbol valami altalanosba).
    Ha jogosult vagy ra forint alapon is, akkor ingyen szamlavezetnek euros szamlat, kulon kartyat adnak hozza, de nekunk az nem erte meg, nektek lehet. Ha az euros eri csak el, akkor lehet hogy annak a forintra kell erkeznie, legalabbis nem irja hogy nem.
    Mondjuk azt hozza kell tennem, hogy a sajat eur-huf szamlak kozti "premiumosoknak extra" atvaltasi arfolyam szarabb, mint kivenni a forintot es egy jobb valtonal eurositani... de munkaidoben azonnalra muxik.
    Kerdezz utana a reszleteknek egy ugyintezonel, mert azert ez egy speckobb helyzet (pl. premiumsaghoz jo-e a dev.szamlara devizaban beerkezo fizetes).
    [Ja es ezt nem fenyegeti per pill hir hogy zarnak vagy megszuntetnek (ez me'g a kisebbik csomagjuk, a nagyobbikhoz egyosszegu 1M kell, vagy 30M a szamlan...) Rendesen bankfiokban intezheto, es kapsz hozza sajat ugyintezot akinek szabibol is kell emailre reagalni...]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák