Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterszky

    őstag

    Tegnap szembesültem először a K&H új netbank felületével komolyabban. Botrányos. Viszont legalább van új feature, így nem egyenként kell az átutalásokat aláírni, hanem lehet egyben az összeset, ez pozitívum. Negatívum, hogy a közleményt nem lehet elmenteni az űrlapokhoz (eddig lehetett), most már csak a számlatörténetből "klónozott" tranzakcióknál jön ugyanaz. Ha ezt használnám, akkor pont a felgyorsult kezelést dobnám el. Teljesen hülyék ezek is.

    A másik nyűgöm az OTP, sajnos olcsóbb a vállalkozói számla, mint pl. a K&H-nál és a váltás is valószínűleg fájdalmas folyamat, de lehet "kisírom". Ez az új biztonsági lófütty, hogy mindent írjak alá sms-sel... Anno kikapcsoltuk, vállaltuk, hogy veszélyesen "élünk". Erre bevezettek valami egyszerűsített mobilaláírást. Ez azzal járt, hogy a vállalkozói számlát nem lehetett normálisan használni, hanem belekényszerítettek az utalásonkénti sms pötyögésre. Tegnap felvittem egyet, kiírta, hogy elutasítva, másodjára elfogadta. Ellenőrzésnél viszont mindkettő ott figyelt, visszavonni nem lehetett, mert az csak lakossági szerződéssel működik (?!?!?!). Ma persze kiküldte mindkettőt, így szophatunk ezzel is egy sort. Közben meg hirdeti a reklám, hogy unja a sok smst? Durva mamátokat.

    Nem elég a sok hülyeség, még a használatot is ellehetetlenítik teljesen :(((

    Viszont a jelenlegi helyzetemben az AXÁ-val meg vagyok elégedve egyelőre. Bár lehet anno a Gránit jobb választás lett volna, de pont a tranzakciós adók előtt pár hónappal váltottam az OTP Juniorról. Van két lekötésem, ami havonta felváltva "kitermeli" a rendszeres utalásaim és bankkártyám költségeit, szóval "kvázi" ingyenes, már csak egy harmadik kell, ami az esetleges ATM-es pénzfelvételeket fedezi majd... Most jöttem rá, hogy a kártya díját olyan 7-8e Ft-os költés után jóváírják. A netbank egyszerű, de remekül használható, egyszer sem volt problémám az elérhetőségével.

    [ Szerkesztve ]

    What else you gonna do on a Saturday?

Új hozzászólás Aktív témák