Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz Atomgeszi #30136 üzenetére

    "Belépsz a webes bankba, majd bezárod az oldalt, majd újra felmész a gránit oldalára és a jobb felső sarokban NetBank-ra rámész, be fogja hozni a belépési adatokat, és nem fog belépni, mert azt érzékeli, hogy a háttérben be vagy lépve."

    Igen ezt sajnos ismerem, belefutottam már én is, mert nem léptem ki a kilépés gombbal előtte.

    Amennyiben iSMS-ként is megkaptad az üzeneteket, akkor nem valószínű, hogy az sms díjakat kiterhelik, mi is jártunk így pár hete egy új számlanyitásnál, hogy sms-ben jött meg az utalási értesítő, pedig előtte aktiváltuk a Mobilappot.
    Azonban nekünk nem kellett várni 24 órát akkor, hogy aktiválódjon a Mobilbank (app.), ezért nem értettem ezt a marhaságot, hogy miért mondták.
    Valószínűbb, hogy megint az új ügyfelek frissítésével van baj, mint kb. 1,5 éve, amikor napokig nem is engedte az app. hogy aktiváljuk magunkat, mert nem ment tovább a felület, megakadt az aktiválás felénél.

    Sajnos elég sok a gond náluk a számlanyitást követően a regisztrációkkal, és valóban nincs egy értelmes leírás, kommunikáció.
    Én az áprilisi felmondást követően augusztus közepén nyitottam ismét Gránit számlát, és a nyitási 30E jóváírást így is megkaptam. (Az ajánlási összeg csak egyszer jár egy ügyfélnek, akárhányszor nyit a jövőben számlát náluk.)

    Az ajánló kódodra azt írtam, hogy az appban fogod látni majd a menüben, nem azt, hogy azonnal., DE én úgy emlékszem, hogy ajánlónak nem kell teljesíteni semmilyen 3db vásárlást, mert az, az ajánlást követően kell a jóváírás feltételeként.

    Az ajánlási hirdetményben sincs az benne, hogy a kódod nem láthatod, és addig nem lehetsz ajánló, amíg 3 vásárlást nem teljesítettél, hanem ez van leírva:

    "Csak az vehet részt az ajánlási rendszerben Ajánlóként, aki számlatulajdonosként lakossági számlavezetett ügyfél a GRÁNIT Banknál."

    Szóval ez alapján már látnod kellene a kódod.
    Az ügyfélajánlás rész neked egyáltalán nem aktív még :F
    Az alatt van a Mit kell tenned kis nyíl alatt az ajánló kód.
    Neked mit ír ki most az Ügyfélajánlás Ikonra kattintva, ha van egyáltalán :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák