- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Az-X
őstag
Ha kiváncsiak vagytok több képre is akkor:
Bővebben: link:)
-
Az-X
őstag
sry... kétszer ment
[Szerkesztve]:)
-
almi
senior tag
Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem hogy a ház árán kívől mennyit költöttetek ezekre a gépekre kb. ???Mert sztem nagyon állatok!
Csak az a baj hogy én nem nagyon értek az elektronikához szal nekem nem sikerülne így!
2. kérdés: Melyik éri meg jobban?Venni 1 házat 12k körül és az világít mindenhol vagy venni egy olcsóbb házat és magamnak kidekorálni??
Üdv. -
almi
senior tag
UP Valaki #605 ??
-
Az-X
őstag
12K-ért még csak nagyon gagyit kapsz Vegyél egy nem csili-vili házat, de valami jobb fajtát és annak ess neki, Sokan vannak akik tudnak segíteni Aztán ellesed a fogásokat, mindenki így kezdi... kivéve aki 10-12 éve kezdte el a modolást... mert akkor ennek még nem volt ekkora kultusza Ha minden igaz holnap lesz modding klub, oda gyere el ott sok érdekeset láthatsz.
:)
-
almi
senior tag
Tudnátok mondani HP címet ahol ilyen cuccokat árulnak???
-
Xero
nagyúr
Nos nekem már maga a ház is jó kis beruházás volt..
Anoo a házikó sima oldal lappal 45e körül hozzávaló átlátszó Chieftech lap (NEM Tt mert azon van egy batár logó ez így szebb) erre jött a 6 kék 8 centis darabja régen olyan 2e körül volt ezen felül nem sok semmit raktam még bele...
Gyárilag volt benne hardcano az is tekinthető ilyesminek most költözik majd a chieftech kábelekre harisnya uv érzékeny kicsit megfestek ezt-azt uv festékkel szerzek két uv csövet belülre meg egy kék vagy vörös csövet a gép alá ill lassan illene már vlaami roll kábelt is vennem! Ezt köv hónapban lehet meg is ejtem!
Üdv -
ysoltee85
aktív tag
almi:
Ha komolyabban belefogsz a moddolásba akkor kösd fel a gatyát pénzügyileg!!
Én pl. a házon kivül még ráköltöttem egy olyan 25ezret biztos! És még nem vagyok kész fullosan! Mellékesen csak a házam került egy 20ezerbe!
2. Szerintem vegyélé valami előre ''oldal-plexizett'' házat és azt világitsd ki meg rakjál bele csili-vilit! Amugy erre pl tökjó példa az Aerocool Jr. ''xy'' háza (a pontos nevét nem tom, de a M*stral és a ''kékhal'' is árul ilyet )
Amugy meg ha télleg király cuccokat akarsz olcsón, akkor ezt kuksizd:
Bővebben: linkXbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Az-X
őstag
válasz ysoltee85 #615 üzenetére
Így van a linken egy nagyon király oldal található. Itt laknak tőlem pár perce, én is ott szoktam vásárolni. Pénzügyileg tényleg gatya felkötés kell Nekem a házam 17K volt, bele a táp 16K, vízhűtésem kb 100K, a többi modding cucc még egy 25K és az órabér amit dolgoztam rajta...
:)
-
boba6
senior tag
hali
no megosztom a nagyközönséggel az enyimét is, bár ezek még csak az első lépések voltak remélhetőleg
a nagyon csilivili dologokat nem szeressem úgyhogy én inkább csak viszafogottan...
Bővebben: link
alany: Casetek 1026-9A + IMBP 350W fekete táp
eddig:
- case-open gombból power (az origi power meg most a reset mert az gyárilag nincs a házon) ehez ki kellett vágnom az oldallap egy részét amire csak elég brutális szerszámom volt akkor Bővebben: link (ps: azóta finomítottam rajta)
a gomb egy rotring vége Bővebben: link
- 2db Casetek 12cm-es házventi (13db, hangtalan)
- fekete kábelspirál az egész házban
- feket revoltech csőkábelek
- vantec réz memhűtő
- porszűrő az oldalsó airduct elé folyamatban... (vkinek ötlete honnan lehetne bronzszitához hozzájutni???)
tervek:
- az egész házbelső feketére való kifújása
- némi plexi az oldallapba
- vörös megvilágítás
- vmi komolyabb és halkabb cpu hűtés diszkrét világítással
- esetleg feket molex csatik
ja és látom vki kritizálta az asztalkörnyezetet ahol másnak a gépe van, nállam is nagyon fontos szempont az összhang, ha vki ennyit költ már egy gépre legyen igényes a környezetre is ahol gépezik
...az ényémre remélem nincs panasz
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
almi
senior tag
Köszi a Válaszoktan !Na meg az oldal címét!Nagyon állatok a házaitok télleg!
Nyágon gó valami meló és én is erre akarom költeni a stexet csak kicsit félek belevágni mert már írtam hogy nem nagyon értek az ilyen elektromos dolgokhoz!
Szóval ilyen forrasztás stb. Vagy nem kell ilyen??? -
almi
senior tag
Huha!Összeszámoltam az adott honlap alapján hogy mi kéne a gépembe!A házon kívül még 30k !De ebben benne van a Gatewach + 6600GT re a Zalman hűtő!Az lehet hogy máshol olcsóbb!Szal ha azt a 2-t kivesszük akkor 12,5k -t kell ráköltenem és még a Kábelharisnyát bele sem számoltam!És ha pl veszek kék UV-s IDE kábelt akkor az egy sima neontól világít?
Jah és ti is az ott látott szerszámokat használjátok a kábel harisnya felhúzására?
De avval ügyen nem lehet elbaszni a csatlakozókat? -
MC Pite
veterán
Azóta más lapom van, és jön a vga blokk, akkor csinálok új képeket.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
_Volkovy_
nagyúr
Jól érzem,hogy a topik egy csöppet ''menőmanók egymásközt'' jellegűvé alakult?
-
drpele
senior tag
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
twollah
nagyúr
Csinaltam par uj kepet a gepemrol, es benne lathatok az uj hardwareek.
Bővebben: link -
moonman
titán
kicsituning Bővebben: link
-
cromex
aktív tag
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
A vga a fagyasztóban volt,így az nem szerepel a képen.
Bővebben: link -
kiskubai
tag
az ott nem két proci
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
kiskubai
tag
és hol lehet kapni 2procis deszkát????????????
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
kiskubai
tag
válasz TexT-BoY #642 üzenetére
igazán békén hagyhatnál, attol nem mindenre kiterjedő a figyelmem!!!!!!Bővebben: link
-
kiskubai
tag
hol lehet két procis deszkát kapni
[Szerkesztve]a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs