Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Gergo_pet

    aktív tag

    Úgy érti, hogy a harisnya sokkal befejezettebnek tűnik, le vannak zárva a végei, stb. a spirál meg csak ugy rajta van és kész. Lehet azért mondom ezt mert én is harisnya párti vagyok, mind1. Abban viszont teljesen igazad van, hogy bármelyiket rakod fel, mindakettő nézhet ki szarul, ha igénytelenül van felrakva, lásd lanpartys képek. De ez is olyan dolog, hogy mostanában minden második, ha nem két és feledik embernek Aero gépe van, ami szerintem egy hányadék, star wars lépegető utánzat, buzi nagy lyukkal az elején meg idióta formájú ajtóval, a többi részét nem is sorolom (bocs akit ez megsértett), mégis mindenki veszi mert tetszik neki, ez van, kinek milyen izlése van.
    Visszatérve a lanpartys témára, ami kapcsolható előző mondatomhoz is, semmi köze senkinek hozzá, hogy ki mit vesz a gépébe illetve kinek mire van pénze. Kis pénzből is lehet nagyon igényes munkát csinálni és már láttunk példát arra is, hogy sok pénzből karácsonyfát is lehet épiteni ami baromi ronda. Szóval, ne azt minősitsétek, hogy mi mennyibe került, illetve milyen teljesitményű, hanem hogy hogyan néz ki.
    Például nagyon igaz volt a meglátás, hogy a narancssárga teljesen szarul néz ki a kékkel és a zölddel egyutt. De ezt már én is mondtam párszor, hogy 2, 3-nál több szin már zavaró, és csúnya is. Szóval maradjunk az értékeléseknél annyiban, hogy mindenki irja le nyugodtan a véleményét, de ne a teljesitményt illetve a ráköltött pénzmennyiséget fikázza. :(

    A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!

Aktív témák