-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz darvinya #35637 üzenetére
Nem kell átcsapni személyeskedésbe.
Nem, valóban nem csináltam. Ettől szerintem nem leszek sz@rabb ember, de jobb sem. Viszont az is kristálytisztán látszódik, hogy Neked se volt még dolgod hasonlóval. Meg itteni sokadik ámokfutásaid alapján máshoz se nagyon.
És mi van akkor, ha egy szinten 3-4 db 100W-os izzó van. És mi van, ha mindez nem 8, hanem 10-12 emeletes lépcsőházban van?
[ Szerkesztve ]
-
sörösló
aktív tag
válasz darvinya #35637 üzenetére
"Igaz, föld vezetéket akartam írni."
Sztán az meg mi? Két nyárs között a drága anyafőd? Vagy zöld-sárga vezeték, esetleg a macskám farka? Sokat írkálsz, sokszor tök feleslegesen, mert semmit se mondasz. Nagyon felküzdötted magad, de lehet neked akármilyen címed, rangod, akkor se bíznám rád a kutyámat se, Barátom! Soha nem leszel olyan szakértő mint pl. Lompos, aki ha azt írja hogy" tudom", elhiszem neki, mert Ő azt is leírja, hogy "ezt nem tudom"! Te ezt soha nem fogod megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest