- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Van egy Hitachi T7K250-es 1,5éves vinyóm. Az előbb a kezembe került egy tesztprogram, és nem hittem a szememnek igazából még most se( )...már régebb óta vacakol, sokat keresgél,meg lassú is, nade ez, erre nincsenek szavak.
Hdtune, HD tach, Hard Disk Sentinel,Smart [link] [link]
3,2 MB/s !!!! burst speed total commanderben 1-1,5el másol.
Még garis, ezzel így oda lehet állni szervizbe? ilyenem még nem volt -
Geli
senior tag
Sziasztok!
Egy bekapcsolás után már nem tudott felállni a win,lefagyott, ugy döntöttem csinalok egy format:c-s reinstallt. A vinyon két particio van, 15gb a winnek. Xp boot, formázás, elindul a telepités majd lefagy. Újra próbálom de megint lefagy.Pár próbálkozás után már nem jut el addig, a formázás utáni telepitofajlok másolásánál jópár fájlt nem tud átmásolni. Mégegy formázás, akkor se sikerült telepiteni. Ezt eljátszottam legalább 20szor...most kiirta a vin formázás közben(végén) hogy nem tudja formazni a c-t mert sérült. Hát jolvan, akkor formázzuk a d-t. Itt is kiirta, hogy sérult Linux liveról megnézem, és már nem tudja elérni a d-t, lefagy az ablak
Mit csinaljak? Mivel lehet tesztelni hogy télleg megdöglött-e, vagy csak a win xar?Szerk: kábelt megnéztem, táp egy chieftec delta 400as, hűtő egy zalman 2hd2.
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Egy vadonatúj, 7órás winyón miért van 30 seek error? Ez normális? Vagy már nem újat kaptam? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Samsung 500GB M.2 SSD-k 970 - 980 PRO
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest