Hirdetés

Aktív témák

  • metalgear

    csendes tag

    válasz Vidala #20095 üzenetére

    Szia!

    A kábeleket az erősítőröl választottam le.Tehát az erősítőről leválasztott Front Right jelzésű hangszoró madzagot átkötöttem a Front Left erősitő kimenetre.Ezután a Front Right kimenetre rákötöttem a Front Left jelzésű hangszórót és most az nem szól.Szerintem ha hangszóró hiba lenne akkor a Right ami eredetileg nem szolt a Left helyére átkötve se kellet volna szólnia,de tökéletesen jól szól.
    Az eddig működő Left pedig a Right helyén nem szól :D Remélem érthetően írtam le.Lényeg hogy csereberéltem a két első hangfalat, és az a hangszóró nem szól néha amelyik az erősítő Front Right kimenetére van kötve.
    Karácsonyi ajándékokat csomagoltam, és hallgatni akartam egy kis muzsikát,bekapcsoltam az erősítőt és most szólt mindkét hangszóró!
    Fura hogy néha meg nem szól,de utána megszólal ha elkezdem nyomni rá a hangerőt.Faterommal beszéltem mondta hogy ő arra gyanít hogy az erősítő Front Right kimeneténél valami nem érintkezik,vagy csak elvan oxidálódva az a rész ami a hangszóró zsinórokat fogja hozzá az erősítőhöz.
    Ha esetleg volna valami ötleted hogy szerinted mi lehet a bibi szívesen fogadom a jótanácsokat :)

Aktív témák