-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Amúgy pont Gedeon mondta egy videóban, hogy mostanában ért el arra a pontra hogy amikor zenét hallgat már nem a dobozra figyel hogy szól, hanem arra ,amit hallgat és megtanulta élvezni. Ez egy nagy igazság, egy szakmai technológiai topikban ez nehéz szempont, és könnyen elfelejti a számok és REW beállítások közepette az ember hogy miért is született ez az iparág.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Joe123
senior tag
Én mondjuk a mai eszemmel kicsit bánom hogy annak idején kezdőként nem ilyen jellegű, műszaki megközelítést preferáló hifis topicokra akadtam mint amik itt vannak, hanem olyanokra ahol többek között nagyiparilag ment a kábel- és egyéb woodoozás, aminek hatására hát bizony én is csesztem el pénzt feleslegesen kábelekre, ami mehetett volna inkább elektronikára vagy hangsugárzóra.
-
mettek
addikt
Szerintem engem a marketing vádja nem érhet. Hangfalkábelnél sose mentem 5-6000ft/ m fölé mert nálam is van egy lélektani határ. XLR kapcsán Rolanddal kezdtem mert ugy gondoltam felesleges drágábbat venni és sajnáltam is rá. Szóval abból indultam ki amit itt a többség is képvisel. Aztán mivel nem igazán tetszett a hang, gondoltam kipróbálok egy egy drágább összekötőt mielőtt eladok megint mindent.
Kipróbáltam a Hidiamond d0 xlr-t ami nem tetszett hangra, ezt is leírtam. Visszaküldtem az eladónak…
Aztán kértem Hydrasoundot ami magyar diy gyártás ezzel is elkerülve a még jobban túlárazott világmárkákat. Továbbá ezt is fizetés nélkül tesztre kértem csak el mert nem bíztam benne annyira. Aztán bevált, úgy éreztem jobb vele a hang így kifizettem. Hogy ez pszichés volt-e? Lehet, nem izgat. Szívesebben ülök le zenét hallgatni és kellemesebbnek hallom. Ez a hobbi nekem erről szól. Valaki EQ-zgat és mér látástól mikulásig, én kicsit kitágítom a rendszer reszelésének a határait amiben benne van az IC kábel, tápszűrő, tápkábel is.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest