- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz steve1021 #61924 üzenetére
Elmegy kategória, falfúróm van belőle sokéves, még működik, bár megerőltették párszor. Elejétől vacakol az SDS tokmány, de rájöttem a trükkre. Viszont szerintem manapság a Tesco-s Reikel nem rossz, olcsó, de súlyra is van bennük anyag. Egy dekopírt, meg egy másik falfúrót vettem ebből, olyan régimódi elpusztíthatatlannak tűnő darabok. Nézegettem más készüléket is belőle, azok is szimpik voltak, csak más most nem kell, a többiek jól vannak.
[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
imibogyo
veterán
Azért néztem Einhell gépeket mert az kb olyan áron mozog mint a Parkside Workzone gépek. Kérdés van e olyan jó minőségű a cucc? Valaki szerint ezek az új Einhell gépek semmit nem érnek.
Egyrészt a Workzone (ez biztosan) és a Parkside (ez csak egy erős talán) az Einhell gyártmányai saját bolti márkás gépekként. Szóval biztosan vannak olyan jók az Einhell gépek (általában jobbak), mint amazok hiszen sarkítva ugyanott készülnek.
Másrészt én masszív Einhell használó vagyok (gérvágó, levegős egyenes csiszoló + vésőgép, fúrógép, körfűrész, szalagcsiszoló, kézi gyalu, asztali dekopír, kompresszor és tartozékai, akksis fúró, elektromos szögbelövő stb.) a kék Bosch és Makita gépeim mellett, de én még igazán gagyi, vagy rossz Einhell géppel nem találkoztam. Van ami nem olyan húdejó, de a munkát mindig el tudtam velük végezni. És most a komplett házat ezekkel a gépekkel újítottam fel lényegében a nulláról (központi fűtés aljzatba vésett csövekkel, belső falak átrendezése, komplett vízszerelés, villanyszerelés, falak vésése stb...).
Egyedül a szalagcsiszolóm szenved most (szorul és nyöszörög), de ez egyrészt 11 éves gép, másrészt szerintem egy teljes szétszerelés, takarítás, olajozás után újra jó lesz, mert pont egy nagyon finom poros munka után "szorult meg", szóval szerintem csak telement kosszal.
-
DonElvis
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Barkács célra teljesen jó az Einhell. Habár Bosch fan vagyok, Einhell a kompresszorom, ami 10 éve kiszolgál. A gérvágóm is ez a márka, annak ellenére, hogy fára lett kitalálva, egy kis átalakítással viszi a fémet is gond nélkűl. Szal jó ez.
Ami nem számít, az nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest