- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz pvt.peter #84857 üzenetére
Nem látszik rendesen, de az előző fürdőszobánkban elkövettünk egy hasonlót. Egy kb 500*1200 mm lapradiátor helyére ment fel egy 600*1800 mm-es törölközőszárítós.
Jobb oldalt függőlegesen a két cső a távfűtéstől, bal alsó és jobb felső bekötés az eredeti csonkoktól.
Nem szép, de legalább hasznos. A 600 mm széles radiátoron van értelmesen hely törölközőnek. A linkelt 300 mm-esen a vízszintes cső jó, ha 22 cm hosszú. Ha ennyire összehajtasz egy törölközőt, nem szárad ki rendesen abban a 6-8 hónapban, amikor nem fűtesz.
Ráadásul nálad a kiállítást is a falon belül kellene elvinni a bekötés vonalába, hogy elférj.Én lemondanék a türcsikről és tennék fel egy megfelelő méretű dupla, vagy akár tripla lapradiátort.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kcsa
veterán
válasz pvt.peter #84857 üzenetére
Nagyobbacska bontás nélkül kicsi eséllyel.
Ugyanilyen lakásban laktam/laktunk korábban, azonnal felismertem a béna elrendezést . A mi megoldásunk teljes fürdőszoba átrendezés volt, a mosdó helye "üresen" maradt, oda elfordítva befér törülközőszárítós cucc. Egyébként kicsi átmérőjű rézcsövek jöhettek volna szóba (probléma: kisebb áteresztés miatt alattad - feletted mindenki nyávog hogy hideg a fürdőszoba radiátor), vagy a wc ÉS a fürdőszoba oldalali csövek teljes bontása és átalakítása.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest