- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz Zwiebi #32371 üzenetére
Értem.
Szóval ha ezt a pár dolgot amit írtál megcsinálom az a max amit ki tudok hozni a szituból.
Proci hűtőt nem terveztem venni a gyári helyett de majd meglátom idővel. Te milyet javasolnál egyébként ehhez a házhoz?Amúgy az előlapi takarólemezek az 5.25"-os rekeszeknél lyukacsosak és porszűrő van rajtuk így ott azért bemegy a levegő. A képen lehet is látni, ha külön lapon megnyitod. Szóval ak oda érdemes rakni kis ventit?
(#32370) struszi
Köszi meglesem őket.
(#32373) Grózi és (#32374) struszi
Az egész konfig zsír új, nem értek annyira az összerakáshoz se. Csak a VGA-t, satás SSD-t, vinyót raktam én bele, a többit a bolt intézte ahonnan rendeltem, ezért se szeretnék új házikót. Meg a tervezett keretem el is ment most erre az egészre.
De amúgy is, mi a baj vele? Egy csomó ideig vadásztam ezt a kuckót ami ki is elégíti az igényeimet:
- előlapon legalább 3 db olyan USB port, ami szembe van rajta, NEM a tetején és NEM 45%-os szögben.
- legyen ablaka
- legyen 5.25-ös rekesz az optikai meghajtónak
- legalább 3 db 3.5"-os rekesz (későbbiekben fogom használni a 3. helyet is valószínű) amibe lehet 2.5"-os SSD-t is pakolni és ezen felül ha szükség van ott van még + 3db 2.5"-os rekesz amit vissza lehet szerelni
- a kiindulás az volt h kb 15-16 ezer Ft-ba kerüljön (mikor vettem a piros változat pont felment 17 rugóra)Ami még megtetszett rajta:
- maga a kinézete
- USB-s rekesz pendriveoknak a ház tetején
- külön restart és bekapcsoló gomb
- alapból ledesek a ventik elöl[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Új és Használt Ventilátorok Hatalmas választékban!
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- Akciós ventik / Lian Li Infinity ARGB / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest