- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok mikor hozza ki ezt valaki nagyobb felbontáson. Hasonló LG van, a méret szuper (még 5 hüvelykkel lehetne nagyobb), ennél már a fényerő is korrekt és van rajta USB C/PD, csak a felbontás halvány egy kicsit. Nem használhatatlan, de kell pár nap ameddig ráált a szemem.
-
Voroscsa1982
újonc
Specifikáció nem teljesen pontos(hdmi,dp): [link]
-
RobbyJr
őstag
Magasságra játékhoz nagyon jó, (autó szimulátor) mivel pont a lényeget látod magad előtt.
57-es monitorhoz meg nagyon erős hardver kell.
Mini led verzió van nekem, nem az olcsóbb VA paneles, és gyönyörűek a színek rajta.
Szóval nekem nem elvárás az OLED.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
prolad
addikt
Az a baj a 49-es az egy normál 27-es monitor magasságával egyenlő, ami azért elég kicsi. Az 57es az már 2x32-ea monitornak fele meg, ott már használható egy 16:9 vagy 4:3 tartalom is, de a 21:9 még mindig jobb mindenes. Kihajtani teljes felbontáson nehéz, de arra van a felskálázás.Szimulátorozni nem szoktam, oda biztos jó ez az arány.
-
veterán
Ez úgy jó ahogy van, szinte tökéletes leszámítva az árát. Nem vitatom , hogy drága mert megéri az árát, csak nekem drága, de ez az én bajom.
duree54
-
Bandit21
addikt
Ezt, hogy a 49 egy normális 27 magasságával egyezik, nem értem.
Vagy rosszul nézem a dolgot?
16:9 32" ről tervezek váltani 21:9 34-re. Ott ok, alacsonyabb a 34 de szélesebb is. De a 27 vs 49 nél a 49 mindenhogy sokkal nagyobb nem?
Vagy állított 27-re gondotlal?Szia Robi!
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tibaimp
nagyúr
Nem, amit küldtem az a 16:9; 27 col vs 21:9 34 col, amit írtál is. És itt látható, hogy a 34 colos 21:9 monitor 0,4 cm-el (azaz 4mm-el) magasabb mint egy 27 colos 16:9-es.
Én is ilyenen matekozok.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Low Noise
senior tag
Ja, ja én is azokat várom, nekem egy kis 21:9 es QD-OLED van, sajnos kicsinek érzem, de nagyobbat csak nagyobb felbontással vennék, persze azt a tippre 6K-t ki is kell majd azolgalni VGA val, ez még a jövő, de gondolom lesznek majd olyanok, ha kijönnek az RTX 5090 ek.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Bocsi értem már!
Azt hittem a 49 is 21;9 aranyu amit linkeltem az olyan is.Az másfélszer magasabb mint a 27 es.
De látom hogy Ti olyan 49 et momdtok ami 34:9 arányú az valóban pont a 27 -es magassága.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Több áram kell az AI-nak: atomenergiát vásárol a Google
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Mikrotik routerek
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen