Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jézusom

    addikt

    USAFEQLO 32ch 4k NVR tesz
    Tényleg 32 csatornát tud rögzíteni. A firmware 4.valahányas, nem béta. Öt különböző féle kamerámat amiből hét darab van jelenleg, gond nélkül kezeli. Van közte x265 is. Screenshotot tud menteni ftpre meg e-mailben. 4K kimenet van! A mozgásokat élő nézetnél kameránként piros kerettel jelöli.
    Monitoron nézve a visszajátszás szokásos időcsík mozgás jelöléssel, szinkronizálhatóan. Rögzítés mehet folyamatosan, táblázatból, mozgásra, riasztásra.
    PC s nvr egyből megtalálta az összes kamerámat plusz felismeri az XM protokollt és ezt úgy hogy egyből oda is írja a sorszámát, és így a rögzítőmet is egyből felhőbe tudtam rakni. PC vmsnél a set point ok nem nagyon működnek. A kamera felületén vannak elmentve, de azt itt nem tudom előcsalogatni. Másik rögzítőmön másik programmal elő tudom csalni ezeket a setpointokat.
    View-ként el tudom menteni a videofal kiosztást úgymond, és ezt úgy is hogy a másik nvrboard kameráit is bele tudom tenni ugyanazon falra. Valamiért a fő és a mellét stream között nem tudok váltani ez nagyon gáz. A visszajátszás érdekes a programból, nem idősíkon színezi be a mozgást hanem külön klipekbe menti, és ezeket a kis klipeket lehet le menteni a gépünkre külön-külön. Ha több kameráról szeretnék vissza játszani egyszerre nem tudom hogyan lehet szinkronba tenni őket.
    Androidon Xmeye appot használhatjuk. Működik szépen QR-kóddal, meg felhős bejelentkezéssel. Ami nekem negatÍvum, hogy pl. fekvő nézetnél a ptz funkcióknál csak a forgatás működik, egyszerűen nincs gomb a zoomoláshoz. Ha állóban nézzük a videót, ott kiadja a zoomolós gombokat. A kamera hangját halljuk, de oda fele nem tudunk beleszólni.
    Én a provision nvr, és hozzá tartozó szoftverekkel tudom össze hasonlÍtani. Azt kell hogy mondjam majdnem minden a provision oldalán áll, kivéve, hogy a vms(XM) nagyon pöpecül hamar megtalálta a kameráimat. És a másik, a hardver erőssége, ezzel együtt ár/power aránya :D erősen a kÍnai board fele mutat. Tényleg 32ch, és tényleg 4k.
    Itt vettem.

Új hozzászólás Aktív témák