Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Sziasztok!
Külső munkatársnak nevezzül azokat a segítőkész, széles ismeretségi körrel rendelkező ''kollegákat'', akiket folyamatosan tájékoztatunk a meglévő pozíciónkról, és ők pedig terjesztik a lehetőséget(állásajánlatot) barátaik, családjuk, munkatársaik, volt kollegáik, évfolyamtársaik és mindezek ismerősei között. :))
Eddigi tapasztalataink bizonyítják, hogy az ilyen kapcsolat folytán kiközvetített ember jobban szokott szerepelni az interjúkon(sokkal lelkesebb :))Nem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
azzio
aktív tag
blaaaahhhh...!
hol van ilyenkor twollah??? :O -
azzio
aktív tag
válasz Fejv@dászLány #1 üzenetére
persze gondolom mindehhez vállalkozói igazolvány szükséges... jól gondolom? MLM rulez :)
-
lesaux
veterán
Szerintem azért, mert egy újabb ...... topic :DDD
-
azzio
aktív tag
válasz Fejv@dászLány #9 üzenetére
na legalább hála nekem, újabb fontos részlet derült ki.
de tényleg valaki még beveszi ezeket az ''emelem'' melókat? szerintem bármelyik !PRODUKTÍV! munkával többet lehet keresni a mai világban, ráadásul talán még kényelmesen is. és nem égsz le az ismerőseid előtt, hogy bele akarod rángatni ilyen hülyeségekbe... vagy tévedek. ami lehet, bár én amondó vagyok, hogy nem baj, ha az ember sok pénzt szerez, de csináljon is érte valamit, ami másnak hasznára válik. -
dEn303
csendes tag
Üdv,
Szerintem azért ez itt messze nem klasszikus MLM és nem is egy biztos megélhetési forrás.
Mint software fejlesztő mondhatom hogy ''produktív munka'' közben amugy is figyelek az álláshírdetésekre és küldöm tovább őket ha van az ismerősök között olyan akit érdekelhet. Ha ezért még egy pár korsó sőr is lecsúszik, az csak nem baj?! :)
Dániel. -
eper-fa
aktív tag
én is így látom...
de ez nem jó, mert Fejvadászlány fórumozgat ingyé, mi meg hajtjuk a malmára a vizet :DDD
ha már itt vagy, F-lány, elmagyarázhatnád a különbséget a munkaerőközvetítő és a fejvadász között (mert látom érzékeny vagy rá :D)''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Kiegészítés:
A külső munkatárs nem MLM módszerben ''dolgozik''. Nem is dolgozik, mi nem zaklatjuk, maga és barátai/ismerősei elismeréséért, köszönetnyilvánításáért (na meg a mi általunk nyújtott jutalékáért) informálódik és informál. Nyilván ebből nem lehet megélni, :))
És ha már itt tartunk, ez elég közel áll a magyarázathoz is, mi a különbség a munkaerő-közvetítő és a fejvadász közt:
A munkaerő-közvetítő a regisztrált adatbázisából szolgáltatja a pályázót, a fejvadász pedig kutat más forrásból (lsd.fent), vagy konkrét személyt keres meg, igényekhez mérten.
Ha valakit konkrét érdekel, milyen pozíciókra vadászunk pályázót jelenleg, és szándékában áll ''informálni'', az dobjon privit. :PNem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Húúú megnéztem ezt a wiw oldalt, hát nem sokat árult L, de szívesen lennék tag, hogy körülnézzek.
Csak ahoz meghívó kell egy benti embertől... :O
Miket lehetne ott vadásznom :t hmmmm :PNem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
Fejv@dászLány
csendes tag
Mért? Baj?
Tökre örülnék, ha jelentkezne pár tag, akik szívesen terjesztenék ismerősi körben az ajánlatainkat! De nem jelentkezik senki :O
Pedig fizu kiegnek teljesen jó kis ''meló'' lenne.Nem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
Solarian
csendes tag
válasz Fejv@dászLány #20 üzenetére
Mail ment.
Az orvosom azt mondta, hogy skizofrén vagyok. De melyikönk?
-
CharlieDrop
veterán
válasz Fejv@dászLány #1 üzenetére
Én spec melót keresek, bár nem ez az álmom, de más jellegű munkát is ajánlotok?:)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Fejv@dászLány
csendes tag
válasz CharlieDrop #22 üzenetére
Szia, dobj egy mééélt, hátha van neked való ajánlatunk, ha nincs,akkor meg továbbítalak az adatbázisba.
Üdv
FLNem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
Fejv@dászLány
csendes tag
válasz Fejv@dászLány #23 üzenetére
Hali!
Köszi a sok emilt, és TOVÁBBRA IS VÁROM a jelentkezéseket!
:C
Mindenkinek válaszolok, :))
Üdv
FLNem minden munkaerő-közvetítő fejvadász és nem is minden fejvadász munkaerő-közvetítő...
-
Myki19
aktív tag
Hmm asszem kivágták a hozzászólásom!Na mind1:) mellesleg engem érdekelne a munka!
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest