Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz SzlobiG #17085 üzenetére
Nem tudom milyen számban indult és ott milyen alkat a megfelelő, de a tegnap linkelt képek alapján már majdnem body-s, túlzásba vitte az izomépítést, de főleg a szálkásítást. Félre értés ne essék, minden elismerésem a befektetett munkába, de szerintem a régi formája, kevesebb izommal és több testzsírral sokkal vonzóbb volt. Sőt az volt a vonzó, ez meg nem az.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
dnelb
veterán
Zsuzsanna Toldi
Sziasztok!Lezajlott az Arnold Classic bikini elődöntő.Nem szolgálhatok semmi jóval.10 bíró volt,de nem pontoztak,egy férfi ült középen,ő egy személyben állította fel a rangsort.Semmi összevetés,semmi kihívás..Csak kimentünk,megmutattuk magunkat elölről és hátulról,és maximum egy perc múlva meg volt mind a 30-40 lány rangsora.Nagyon szomorú,hogy sportolók időt,fáradtságot,pénzt nem sajnálva készülnek,kiutaznak,és még rendes pontozást sem kapnak! A mezönyömben vékony,puhaseggü,alig sportoló lányok voltak,szóval nem feszítettem..A Magyar Testépítő Szövetség elnöke szerint tökéletes volt a forma,de nem volt pontozás..Szomorú hogy manapság még van ilyen!!Szorítsunk továbbra is Tóth Daninak és Szabó Zsoltinak,reméljük,szerencsésebbek lesznek..Megosztás · 3 órája, mobil használatával ·
-
Jojo5
őstag
az a fej... rémálmaimban jelenik majd meg... smink nélkül el se akarom képzelni...
képeidhez> jól nézel ki, hogy b@zdmeg... nekem is csak a kockáid kellenének a többit megtarthatnád... najó a mejj' is kéne(#17109) macikos: ennyi műpicsát... szerintem az ilyen szinten bediétázott téma nem valami esztétikus a nőknél...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung LCD és LED TV-k
- Alkoholista nevelde
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Microsoft Excel topic
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Sony FE 35mm f/2.8 ZA Zeiss Sonnar T
- i5-10400+RTX2070SUPER+G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT+SSD 970 EVO NVMe M.2 250GB stb
- 2főnek 2 éjszakás Hotel Európa Fit Hévízbe utalvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest