- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Aktív témák
-
[Vazz]
tag
Figyelem, figyelem otthongyúúúróóóók. Vágattam magamnak tárcsákat, és kicsit több lett mint amit kértem, mert "így adta ki az anyag". Ezért ha valakit érdekel van két darab 17kg tárcsám eladó, 32mm-es furattal, 2,5cm-es lemezből van vágva, semmi extra, nincs festve nincs gumizva nincs rajta svárcenegger felirat de legalább nehéz. Ha érdekel valakit olcsóba megszámítom.
-
[Vazz]
tag
Van két tárcsám olcsóba ELADÓ, ha valakinek kell innen a fórumról 9k-é megszámítom.
-
[Vazz]
tag
Rendeltetek már INNEN? Irtózom a csomagküldősditől, de máshogy nem nagyon tudom beszerezni kis mennyiségben, 4-5 kg kéne kb. Esetleg ha tudtok valami más forrást pesten annak örülnék.
-
[Vazz]
tag
válasz adequate_cou #7377 üzenetére
Mennyi idő míg ideér a Myprotein.co.uk-éktól?
-
[Vazz]
tag
válasz macikos #7382 üzenetére
Pont a fordítottja vagyok, az ég világon semmit nem veszek netről, de még egy doboz gyufát se. Maximum megrendelem ha éppen nincs valami raktáron és személyesen átveszem. Olyan szinten nem bízok benne hogy még bankkártyám sincs. Ez azért furcsa mert kb '93 óta vagyok számítástechnika függő és netbuzi
-
[Vazz]
tag
RELAX! NEM KELL még enned semmi varázsszert.
Több mint egy évig edzettem mindenféle kiegészítő és kreatin nélkül. Kábé 8 hónap alatt dupláztam a súlyokat ugyanolyan ismétlésszámnál. Azaz 50kg-al kezdtem fekvenyomni és 8 hónap múlva 100kg-al edzettem. Egyél rendesen, járjál rendesen edzeni, és ha egy év múlva is teccik akkor egyél amit csal akarsz.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest