- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz Speeedfire #2200 üzenetére
nővel megyek
-
sladka_pani
senior tag
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
cellpeti
nagyúr
válasz sladka_pani #2202 üzenetére
nekem a testvére van(HP-Compqa NX9010), de kb már 3 éve megvan. Jó masina lenne, csak kéne belle 2x512 DDR1 133Mhz-es RAM. Meg van benne egy 3Ghz Intel CPU! Oszt 2004es masina
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
sladka_pani
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz sladka_pani #2205 üzenetére
ja, bocs azt elírtam, hogy 133, igen 333as megy bele. Sztem rendben van, mivel soros port is van rajta, akkor még a régi bővítőhely(most nem jut eszembe) az a kártyás is van benne. Az enyémbe/mienkbe 512 van, de igen lassú szegény, mondjuk lehet egy CPU pasztázás nem ártana neki, de amúgy örök darab. Az enyémnek mondjuk semmi baja, még a teteje se karcos. Fain kis gépek ezek és még HP-k is!
mobal:
ja, van, csak majdnem 5kg. Meg otthon van Celldömölkön.
-
Flow
senior tag
Tudtok javasolni olyan usb-s / pci-os Wifi eszközt, amely megfelel az alábbi kritériumoknak?
- legyen megbízható
- képes legyen minimum 2 megabájt/sec körüli adatátvitelre
- jól meglennének a cisco/linksys routerrel
- még csak érintőlegesen sincs semmi köze a FOSTALICSKA NEATGEAR SZUTYKOKHOZKöszi!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
válasz Speeedfire #2212 üzenetére
Ezek nem routerek?
Megnéztem a kínálatodat Jazzos, melyiket javaslod?
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #2212 üzenetére
Erről mi a véleményed HP Fan?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Bobrooney
senior tag
Semmi mást nem kérek csak 1 lapos üveg pálinkát PPP
-
MR_Joe
senior tag
Nekem egy tiplink 722N-es ketyeg itt a gép tetején. Igen bejött a cucc. Olcsó volt és megbízgható! Valami fura nevű győri üzletben vettem.. valami téendes )
wn723n..az orrodban is elfér a Zorródat is tisztíccsa nem?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Help!
Adott Samsung NP300E5Z-S02HU lapos. FreeDos-val. Az igény Win7, mivel 4Gb ram van rajta, célszerű a 64bit. Szépen feltelepül, ahogyan kell, hiba nélkül. Ezek után, amikor a rendszert kéne már indítani, képtelen rá. Miért? Boot-on nem lehet állítani, először dvd indulna, utána HDD. Olyan, mintha nem lenne hdd, de akkor hova települ? 500Gb, benne van, particiók megvannak. Hol hibázok, vagy mit kellene csinálni? Eddig nem láttam még ilyet, csak régi gépen, xpvel, ott egy elem csere megoldotta. De ez 0 km-es lapos, 2 napja vásárolták. Miért nem indul a winfos a hdd-ről?
THX. Sürgős.
Üdv.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
cellpeti
nagyúr
mindenen lehet állítani, hogy honnan induljon
-
zsigee
aktív tag
válasz cellpeti #2224 üzenetére
Ez hatalmas segítség volt
Tudod, a laptop biosokban van ami szürke színnel van jelölve, és rá sem tudsz "lépni" azokkal a kis nyilakkal. Amúgy nem mindegy, melyik az elsődleges boot? Ha ott nem talál, tovább kell lépnie...De ne firtassuk, ez nem HP...Valaki más esetleg?[ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
ftc
nagyúr
Reggelt
kérdés...
létezik vmi magyarországi oldal, ahol pl wellness hétvégéket lehet találni? Sopron, Eger stb érdekelne Esetleg vmi ötlet szilveszterre?
-
zsigee
aktív tag
Indul, de folyamatosan cd-t, vagy dvd-t kér. Amikor nem "nyomok egy gombot", akkor kellene átlépnie a hdd bootra. Ezt nem teszi meg, helyette újraindul, és kezdi elölről. Ettől függetlenül a telepítés szépen végig fut, hiba nélkül.
Ez a jelenség, hibaüzenet nincs. A rendszerlemez pedig jó.Tudom, hogy vana a boot menü is, F8-F9 valamelyikével elő lehet hozni, de ez itt lényegtelen.
-
ftc
nagyúr
nézd meg egy live ubival, hogy helyén van az első 100MMB particio amit a win felrak ... illetve próbálj csinálni egy javítást a DVD-ről...tedd aktivvá a particiot.. egy próbát megér
esetleg hdd beállítás van a biosban? nekem egyszerr ezért nem indult mert nem ismerte a SATA vezérlőt a win7
[ Szerkesztve ]
-
vlcsko82
senior tag
Nincs valakinek passzív VGA hűtője?Egy Sapphire HD3650-re kellene
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
MODERÁTOR
Ez érdekes. Ha nem lenne fenn os kiírná, hogy "No operation system found". Jól ment a telepítő? Nem hoki virágbolti a Win 7 dvd?
Szerk.: Nézz meg más os -t, másik Win 7 -t telepítő készletet, memtest, esetleg hdd surface tesz. Más ötlet nincs
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ftc
nagyúr
Brazos + ház táppal eladó/ cserélhető
AM3-as lap +CPU + hozzafizetek
-
zsigee
aktív tag
Nem hoki virágbolti. Asztalin és notin is ezt használom...Fenn is van az OS, mert amikor formázom, látszik hogy 10Gb+ foglalt. Az első partíció 100Mb, amit saját magának csinál. Amásidik 100Gb, a harmadik a maradék.
Aztán a hdd-n, illetve odd-n még sorrendet sem lehet változtatni, sem boot szempontból, sem egyébb. Boot menü töltéskor nincs, vagy nem találom.Még Usb-ről is megpróbálom.
4 gb ram, és i3, valamit 500gb hdd. Több telepítő készletet is próbáltam, 32-64bit egyaránt.[ Szerkesztve ]
-
zsigee
aktív tag
0 kmes volt a lapos. Formázás, partíciók létrehozása, mindegyiket külön formázva. És reinstall, tegnap óta kb 6szor. Felmegy, de nem indul. Fekete képernyő, kis vonal a bal felsőben villog, és újra indul. És ennyi.
-
stairmaster
tag
Hali!
valaki tud abban segíteni, hogy hol lehet szerezni megbízható taobaos ügynököt?
-
sladka_pani
senior tag
Na még 1x hátha valakinek... belefér az alku módjával, úgy döntöttem
HP Compaq NX9005 netezés, filmezés, irodai munkákra, olcsón...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
zsigee
aktív tag
Köszi Mindenkinek!
Probléma megoldva, nem beállítási gondok, és nem is a Bios deafult oldotta meg, amúgy azon is túl voltam, de
Elég komoly a biztonsági beállítás samuéknál...A telepítés legvégét meg kell szakítani
Utána lehet érvényesíteni az MSDN-t. (Így írják ugye?) Levert a víz ettől, de a gép valami fenomenális! Igazi Samsung minőség.
Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget.Jazzos: Hallottam, hogy van használt laposod Érdekelne, kérnék típust, és felszereltséget, valamint árat privátban. Elvileg jövő hét végén el is tudjuk intézni, vagy következő hét elején. Állapottól és megfelelőségtől függ. Rokonnak lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok