Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sejt

    tag

    Üdv mindenkinek

    Tudom, hogy nem ez a legjobb fórum a tanácsért, de egy próbát megér. Nagy bajban vagyok kérlek segítsetek. Új számítógépet szeretnék vásárolni, de nem igazán vagyok képben a mostani alkatrészek között.
    A gép csak és kizárólag Guild Wars 2 (játék) futtatására kellene - persze, ha erre alkalmas akkor már tudok netezni és filmet nézni is.
    Szóval monitor van, ami egy 24" full HD-s felbontású és a játékot is ebben a felbontásban kellene bírnia, lehetőleg minél jobban.
    A gépre van kb. 150k-m. Perifériák nem érdekesek, mivel arra jók azok is amik most vannak, illetve van 1 db 320 GB-os merevlemez ami sata-s, ezért úgy gondolom, ssd-t kellene bele tennem. Amit szeretnék az egy fractal design 3000 usb 3.0 ház, de szerintem aránytalanul drága a rászánt összeghez képest és a proci, vagy videokártya rovására megy. Az nem számít, hogy inteles, vagy AMD-s - persze valahogy a szívem AMD felé húz nem tudom miért.
    A későbbi fejleszthetőség sem érdekkel annyira, mivel a Guild Wars 2 helyett, másra kellene akkor a kompatibilitás jegyében kb. megint a számítógépház maradhatna. (Megint oda lyukadok ki, hogy gyönyörű a fractal design 3000 usb 3.0 ház.)

    Nagyon szeretném, ha adnátok tanácsot.

    Ja ami a lényeg kevés összeggel az ésszerűség határain belül persze lehet több is a pénz összeg egy kicsivel, ha jóval jobb lesz a gép ereje. Persze tudom, hogy mindenre dobok egy kicsit akkor már 200k, de ezt szeretném elkerülni.

    Előre is köszön a segítséget. Főleg ha valaki játszik ezzel a játékkal és van tapasztalata is, hogy mi lenne jobb WvWvW-re :)

    Guild Wars 2 Desolation

Új hozzászólás Aktív témák