Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Xerxész #9631 üzenetére

    Úgy értem, hogy a készítők direkt úgy építették meg a törésmodellt, hogy akár egy lopott járművel is sokáig tudj vele menni. Ha a IV-ben látott törés maradt volna, akkor mire kiérsz a városból addigra már lehet hogy kocsit is cserélhettél volna (főleg ha megmarad a IV-s fizikai motor). Mivel ugye itt már lehet saját tuningolt járművünk (főleg Online-ban, nem lett volna szerencsét, az, hogy a rengeteg pénzért vett jármű+tuning két villanyoszlop után használhatatlan legyen).

    És bár gyér forgalom van a konzolos változatban (főleg Onlineban), de azért ez a gyér forgalom is tud sok ütközést generálni. Részben mert az NPC-k vadbarom módjára vezetnek, másrészt meg a szuper autók kivételével azért elég szépen meg tudnak pördülni és csúszni a járművek (vagy felborulni, bár annyira nem mint IV-ben).

    Maga a vezetési modell pont abban jobb mint a IV, hogy itt tényleg úgy vezetheted a kocsit ahogyan azt elvileg a fizika törvényi megengednék (kivéve a röhejes levegőben irányítást, de ennek a stunterek örülnek inkább).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák