Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    válasz CJ4567 #62786 üzenetére

    Az RE-7B egészen odáig jó, ahol nincsenek nagy és hosszú egyenesek, mert még mindig ez a grip király. Kanyarokban nagyon szeretem belülröl előzni a népet, akik próbálnak tapadást keresni :)
    Viszont sajnos kevés ilyen pálya van és ahogy mondod, ha ügyesebb a Vagneres, akkor az is tud jól kanyarodni, csak jobban kell tudni az íveket.

    A legtöbb motor hátradőlve gyorsabb ezt tudom, a 2 kivétel a Shotaro, meg a Drag, ami pont ugyanolyan gyors előre dőlve is.
    szerk.: Csak az a durva, hogy Broughy tesztjei alapján nem kéne, hogy a Bati és a többi top között akkora különbség legyen, ráadásul "papíron" a Batinak is nagyon jó a végsebessége, ehhez képest a gyakorlatban egyértelmű a hátrány.

    Rally vasból nekem a Quattro másolat tetszett, amikor bejött, de nem nagy tapasztalatom van vele. De kéne egy rally vas nekem is, lehet a Focus RS-t veszem meg, ahogy nézem azokon szinte tökmindegy, hogy aszfalton vagy murván mész.

    A borulós gépeket nem szeretem, a Deluxo is annyira gagyi, hogy ha rendesen megyek vele, akkor fejreáll, ahelyett, hogy csúszna szépen, ahogy kell neki. Bár lehet kipróbálom azt is offroad kerekekkel :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák