- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Miért van az hogy szinte akárhányszor elinditom a játékot elkezd letölteni egy 353 MB os cuccost .Már vagy 4x leszedte és telepitette ,aztsem nagyon vettem észre hogy csökkent volna a tárhelyem a meghajtón .Továbbá még az érdekelne hogy tudok bemutatni kézzel valakinek ? mit kell nyomni hozzá ? ja és hogy lehet beállítani hogy milyen kézmozdulatok legyenek ?
-
addikt
Üdv!
Ezt a tőzsdés dolgot még nem próbáltam, de láttam már róla videókat, hogy miként kell a story módba. Multiba van-e lehetőség rá, mert arról még nem találtam infót?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Kiskokó
veterán
Na pár észrevétel/kérdés.
A patch óta nektek nem csinál olyat, hogy akció közben mikor sokan jönnek lövöldözés minden, olyan lesz mintha nem venné jól az egér jelét a játék... nem akad FPS is 40-60 de mégis olyan mintha beragadna valami gomb vagy mintha merülne az egér és alig akarna mozogni...
Eddig 2szer csinálta...
Melyik input beállítás mit takar és melyiket ajánlott használni ?
asszem RAW-on van.Illetve látótávolság stb csúszka MAXON és csak nekem tűnik úgy hogy a Patch óta mintha ez se lenne az igazi ?
Hiába van maxon tiszta gagyi... az FPS-em megvan de ugyan azon beállitások mellet mégis furább a játék azóta :S lehet én is újra állítom.
Pl amit irtam már, hogy TV-n FHD-ban húzza csikozza a képet ez egyre gyakrabb lett a monitoron is 1600x900 bana másik, IFruiton az elmúlt 5 napban minden nap beállítottam a saját egyedi rendszámom de egyszerűen a játékban nem jelenik meg, illetve ha az alkalmazásba újra belépek akkor is valami random lesz.
Pedig ki írja hogy sikeresen mentve az egyedi rendszám.. ötlet ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
FrozeN`
tag
válasz sixpak #22794 üzenetére
Általában én is Steam-párti vagyok, de szerintem itt most nem éri meg azt a +4000 Ft-ot, az elején volt csak szívás a lemezes verziókkal, én a megjelenés után egy héttel vettem, elsőre működött (és azóta is) minden.
Ja, és azóta már a Steam overlay sem akad össze vele... -
kenwood
veterán
Megtenne valaki,hogy azon kivul,hogy homalyosan utalgat arrra, lehet,hogy jobb a steames.
Illetve,h regebben volt valami gond a nem steames verziokkal.
Konkret peldakat is ir a kulonbsegekrol ?Kicsit olyan erzesem van az utobbi par hozzaszolast olvasva,mint amikor egy vadidegen pofanver,majd csak annyit mond :
"ezt tudod,hogy miert kaptad!"Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz ittakary #22808 üzenetére
koszonom!
nekem ez fontos kulonbseg is lehet.
tesztproginak fogom hasznalni,ezert surun fog valtoznialatta a hardver,neha az operacios rendszer is.
eleg 1X letolteni,vagy csak a rockstar (steam) oldalan keresztul telepitheto ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ch0b
tag
válasz ittakary #22808 üzenetére
Amennyiben jó internettel rendelkezik az illető akkor, nem kellene gondnak lennie a Rockstar-os letöltéssel, nekem nem volt. Fogtam megvettem a dobozost, megcsináltam az accountot és letöltöttem az egészet, és még dvd-vel sem tököltem. Elég gyorsan felpakoltam így a gépre a játékot. Mondjuk ez a megjelenés után pár nappal volt már. Ezért szerintem nem éri meg a steames verzió, csak akkor ha van annyi pénzed, hogy ne érdekeljen.
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello, single playerben van lehetoseg talalt autok eladasara? Es talalt autot ugy hasznalni, hogy a sajatomnak minosuljon is pl utcarol ne tunjon el?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Akkor kell a tuning a kártyának amikor memória 2 gb alatt van de az fps nem 60? Ultra tukrozodest és füvet akarok és most ezt így csak 40nel visziÜdv. Johnny
-
őstag
Használja valaki iOS-on a GTAV maps appot?
Alul a linkek között van valami csevegő jel amire rákattintva kiírja hogy vírus van az iPhone-omon, és felajánl egy jó kis fizetős appot rá
Ez gondolom kamu ugye?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
sqpp
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=z7JU0BoX0nQ
EZEN BEHALTOK!
-
negyven2
veterán
válasz Kiskokó #22805 üzenetére
Meg is kell rendelni és rá is kell tenni a kocsira, az rendszámot. Aztán játékon belül kapsz egy SMS-t hogy kész van, mehetsz a LS Customba. De itt egy videó.
Kölökpálinka: Nem lehet. Kocsinak meg csak a karakter fő kocsija lehet amit jelez a térkép, Lecserélni nem lehet, de vehetsz garázst nekik.
MurdR: Véletlenül nem warez kiadás, illetve nem volt fent az? De amúgy regedit és
HKEY_LOCAL_MACHINE ---> SOFTWARE ---> Wow6432Node ---> Rockstar Games ---> Grand Theft Auto V és írd át a nyelvnél a nyelvet en-US -re
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MurdR
veterán
Srácok, kínai nyelven van a Social Club kliensem. feltettem a RG honlapjáról is, de még mindig kínai. Ötlet?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
negyven2
veterán
válasz kisza25 #22822 üzenetére
Miért bannolnának, amikor ez egy hivatalos Rockstar program, direkt ehhez (és még máshoz). Ez az alkalmazás pl arra való, hogy telefontol megtuningold a kocsid (sztori és Online karaktereknek) majd ha belépsz GTA-ba m,ár csak alkalmazni keljen azt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Sidragosam
csendes tag
Üdv.: Valaki nem tudja hogy race creatorba hogy kell a levegőbe rakni propsokat vagy hogy kell olyan kell ilyen karikákat csinálni a videóba meg lehet nézni hogy ha valaki nem tudta értelmezni mit akarok ! Előre is köszönöm ! https://www.youtube.com/watch?v=Fmz4rR7w-as
-
kisza25
félisten
ok-ok bocsi a tudatlanságom miatt köszönöm a gyors válaszokat
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
spanglee001
addikt
valaki azt mondta, mintha a steammel ki lehetne iratni az fpst hogyan?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
sixpak
nagyúr
válasz spanglee001 #22830 üzenetére
Settings-ingame és ott megtalálod.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
JackFeryll
őstag
válasz spanglee001 #22830 üzenetére
Beta verzióval!
-
sixpak
nagyúr
válasz JackFeryll #22832 üzenetére
Nem.
Már jó ideje benn a végleges....
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz JackFeryll #22832 üzenetére
sima verzióban is van, sikerült belőttem a grafikát is mostmár stabilra, eddig nem is foglalkoztam vele.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
castiels
addikt
Sziasztok!
R 290 el használja valaki a játékot?
Ha ráteszem a 2X élsímítást akkor kb felezi azfps-t + droppol rendesen... Van erre valami megoldás?
Élsimítás nélkül megvan a 60 fps.
-
Ideg
aktív tag
válasz INMOTEP #22826 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálja, ugyan ekkora méretű patchet akar felrakni. De nekem már kb 1 hete csinálja, minden indításnál... Nem tud valaki megoldást rá? Nézegettem már külföldi fórumokat ahol ilyeneket írtak, hogy a registryben írjam át a verziót, stb, de nagyon nem segített. :S
-
sixpak
nagyúr
válasz JackFeryll #22839 üzenetére
Pedig már bent volt a GTA előtt is...igaz nem olyan régóta.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz jonnyjoker01 #22815 üzenetére
A gpu nem bírja. Nincs köze a Vramhoz. Ez a két dolog kifog azon a kártyán. Nálam a 970el is mindkettő Highon van, mert sok fps-t vesz le, de látványban elhanyagolható számomra. Ha 40 az fps azon a tuning nem fog segíteni, hogy 60 legyen...
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
cyberkind
félisten
Megéri a dobozos Gta 5-öt eladnom, és vennem egyet Steam-en, vagy untig elég ha beregelem a Soc Club-hoz, vagy van értelme a Steam-esre cserélni ha már van dobozosom?
Már majd bejátszanék, így nem tudom hogy mi legyen, vagy mi lenne a jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest