- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Mini PC
- Apple notebookok
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
Hirdetés
-
Saját Redmi Note 13 Pro+ a világbajnok focicsapatnak (és indiai rajongóiknak)
ma Argentína nemzeti válogatottjának mezével díszítik az új Redmi különkiadást.
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Xbox Game Pass [2024] - A májusi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között megkapjuk a Kona II Brume című játékot.
Aktív témák
-
oceanearth
őstag
mi is sokat grillezünk, mivel már elég nagy hagyománya van az én családomban ezért elég sok fortélyt kitaláltunk. mi pl. nem rácson sütünk, hanem még édesapám csináltatott egy 1,5centis vastag rozsdamentes acél ''sütőtálat'', a lényeg, hogy lassan melegszik fel, de nagyon gyorsan sül rajta a hús és nem csöpög le a zsírja így szaftosabb marad pl. a szárnyas. kedvenc pácom, a borsos-mustáros és a fokhagymás fűszerkeverék összekeverve, 1 gerezd fokhagymát rányomva, izlés szerint mustárt belerakva, olivával fölöntve, ebben min. 1 napig állni kell a húsnak. mi így szoktuk sütni. alufóliában is szoktunk krumplit sütni, amelyre fokhagymás tejfölt és reszelt sajtot rakunk.
ja és kifeljtettem a cukkinit, amire kis vegetát szoktam rakni, abban van só is meg midne, de nem kell sok
ja és elfeljtettem írni, hogy faszénből csak brikett, mert annak egyenletes a hőleadása. amik nagyon tetszenek ezek az új grillzsákok leraksz egyet meggyújtod 4 szélét és fél órán belül parázs van, nem kell se gyújtós semmi, ez aalpból benne van, csak ez nagyon drága
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz Thulcandra #28 üzenetére
én is imádnám illetve imádom is!
-
oceanearth
őstag
válasz Thulcandra #30 üzenetére
hát igen annyira nem lesz füstös így, viszont én meg nem szeretem ha kiszárad a hús.