Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Mauzes #3188 üzenetére

    jár hozzá minden, külön külső táp és sata tápcsati, a lényeg, hogy minimum DS3R lapot vegyél.

    @rento
    nekem volt P35-S3, EP35C-DS3R a saját gépemben és teszteltem még egy valag P35-ös gigát különböző revekkel, jelenleg pedig P45-öm van. Leírnám mit várj a P35 és P45 esetében.

    P35:
    Összerakod, megy. Beállítod a tuningot és ha utánaolvastál akkor 15 másodperc alatt megvan és működik. Onnantól már csak a stabilitást kell beállítani és a procihoz/ramhoz megkeresni adott órajelhez a legkisebb feszt. Nekem úgy 1 órámba telt mire megtaláltam a "tökéletes" beállítást fesz ügyileg is.

    P45:
    Összerakod, megy. Beállítod a tuningot és nem megy. És szenvedsz, mert egy rakás beállítás van, amikről fogalmad sincs mik és próbálkozol, de cseszik stabil lenni, órák múlva már kezded feladni, már a tököd televan azzal, hogy egy új lappal még 200mhz-et se tudsz húzni a procidon, pedig a tesztek alapján nagyon tuningos lap. VAGY feljössz majd ide, leírod milyen proci/ramod van és mi adunk neked egy beállítást amin csak egy kicsit kell finomítanod, hogy elégedett legyél.

    Összegezve: ha nyugalmat akarsz, akkor P35, ha szereted a kihívásokat, vagy megkérsz minket, akkor P45. Amit én észrevettem. hogy kicsit hidegebb a chipset, jobb a körítés szoftver ügyileg és jobb a merevlemez kezelés. Péntek délután óta megy a gépem, azóta semmi fagyás vagy bármi hibára utaló jel nem volt, pedig ati kártya van benne, az a hd2600xt amivel bármit is csináltam állandóan befagyott naponta legalább egyszer a P35-el.

    Végszó: én a P45-öt venném ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák