- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GrandeP #3002 üzenetére
Szia. Ha neked sikerult, leirhatnad hogyan csinaltad En egy 250-es laptopvinyorol keszulok atkoltozni egy 500-asra, de meg eletembe nem csinaltam. Egy az egyben le kivannam tukrozni a win 7-et, azzal a kulonbseggel, hogy egy meretben nagyobb particiora szeretnem visszatenni.
-
törölt tag
Nagyon szepen koszonom a faradozasodat, amivel leirtad ilyen reszletesen, hogy mikent kell csinalni! Komolyan nagyon nagyra ertekelem! Viszont amennyiben 64bit-en ez tenyleg nem megy, akkor nem ez lesz a megoldas Pedig a vinyo mar itt van a kezembe, ma jott a kis csomagjaban.
-
törölt tag
válasz Steelmanus #3009 üzenetére
Felraktam ezt a minitool-t, most ott tartok, hogy ezen infok szerint a recovery particio a boot particio is egyben, pedig en azt nem kivaonom letukrozni az uj vinyora, mert nincs szuksegem ra. Ha azt kihagyom vajon fog bootolni a gep a masik vinyorol, vagy valami helyreallitast kell utana csinalnom pl win7 telepitolemezzel? Vajon ugy mukodhet? Bocs a sok kerdesert, de feleslegesen nem akarok belekezdeni a masolgatasba... USB-s dokkoloval csinalnam, egy het mire a rendszerparticiot kimasolja usb 2.0-an...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelmanus #3012 üzenetére
Van telepito lemezem termeszetesen
-
törölt tag
válasz Steelmanus #3015 üzenetére
most tartok az indítási javításnál,már 5 perce megy vagy még több remélem lesz valami
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3020 üzenetére
Az van, mindenem van csak lemez nincs amugy most pont eppen a minitool disk copyval probalkozok, meg kb 3 ora mire befejezi.
A paragonnal a masik bajom az, hogy legutobb mikor egy sima resize-t szeretttem volna vele csinalni, 700 giga adatomat vagta haza.Ezzel az okorkodessel is amit a minitool-lal csinalok csak elcseszem az idot, egy ujratelepitessel ennyi ido alatt 2x is meglennek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3023 üzenetére
Azt mar megprobaltam, es nem allt fel a rendszer, tobb mint egy oraig csinalta az inditasi javitast, de utana sem...
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3028 üzenetére
nem egeszen. vettem egy belso vinyot egy ujat a laptopomba, es egy usb dokkolot hasznalok a copy-zashoz. nem tudok mast, ket vinyot nem tudok tenni a laptopba mert nincs nekik hely, egyszerre csak egyet tudok. mit csinaljak most akkor?
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3030 üzenetére
a paragon az ingyenesen tud win7 64bit-et?
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3032 üzenetére
Okes, kovetem ezeket az utasitasokat! Koszonom a segitseget!
Es minden ugy fog mukodni mint azelott ha sikerul? Egy ujratelepites tenyleg bazira maceras lenne nekem...
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3034 üzenetére
Persze, azt majd utana en megoldom, csak a lenyeg hogy menjen a rendszer, es ne seruljenek a kulso HDD-n sem az adatok, mikorzben a paragon dolgozik. 10000db fenykepem van rajta amik ultra-fontosak.
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3036 üzenetére
Koszonom. En nem gondoltam hogy ez ennyire bonyolult mikor megvettem az uj vinyot...
-
törölt tag
Most a pendrive-ra csinaltam egy recovery media nevu dolgot, az jo lesz? fog arrol bootolni a gepem ha kesz a backup? Az is majd 3/4-ed ora
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3039 üzenetére
Az kesz is van, maga a backup az mbr-rol meg a c-rol kb 40 perc. Az a baj, hogy ezen a laptopon pl nincs esata sem, szerintem azzal siman menne a klonozas dolog. Csak azt nem ertem, hogy usb-n keresztul miert nem megy a klonozas?
Ez volt az utolso hogy dell-t vettem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elvegeztem mindent paragonnal ugy ahogy irtad, nem mukodik sajna. Boot elott azt irja, operating system not found.
-
törölt tag
igen,vinyó az első,de pl boot menüböl is indíthatom,úgy sem megy,minden usb le van húzva,úgy se. Sehogy. Megpróbáltam elölröl az egész műveletet paragon-nal,semmi eredmény. Most újra megpróbálom lemezről az indítási helyreállítást. Ha ez se megy,feladom.
Arra is gondoltam hogy a Dell gyárilag tiltja hogy vinyót upgrade-elj a gépben. Direkt pedig ugyanazt a márkát kapta. Seagate Momentus. Csak annyi hogy dupla akkora meg hogy 7200as. -
törölt tag
válasz Steelmanus #3045 üzenetére
Természetesen. Az új vinyón 60 gigát szántam a rendszernek. Kell is mert fényképeket szerkesztek adobe lightroom-mal és az bizony ész nélkül cache-el...
Szerintem ez az átköltözés a dell szemétsége miatt nem megy,nem baj őszüljek csak bele mire újrarakok mindent,azalatt a fél nap alatt szarni bele... -
törölt tag
Egyebkent mire jo az a bitlocker, ha mar itt tartunk?
Ilyennek esetleg van ertelme hogy file-ok es beallitasok varazslo vagy valami? Es az uj winfosra egyszeruen csak visszatennem ujrarakas utan...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy otletem. Nem lehet hogy azert nem akar az uj vinyorol bootolni, mert az elozon nekem a recovery particio az active? Ahogy a kepen is lathato: [link]
En meg mindig csak a 100 megast es a C-t masolom.
Ha inaktivva tennem a recovery-t es aktiva a c-t valahogy, lehet elindulna, nem? -
törölt tag
Mondtam hogy van pedig Es azt is mondtam hogy nekem nem kell a recovery, ne foglaljon feleslegsen 10 gigat a semmire Amugy sikerult ugy ahogy irtam, mukodik, klonoztam a 100 megast, kihagytam a recovery-t illetve a 100 megassal egyutt klonoztam a c-t is, ezekbol irtam egy archive-t, majd visszamasoltam az egeszet az uj vinyora, aztan visszaraktam a regit vinyot, es a regi vindozzal inditotam a paragont, es aktivra kapcsoltam az uj vinyon a c-t, majd uj vinyo vissza, win7 cd be inditasi javitas es lass csodat most mukodik!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #3052 üzenetére
Tudom, minden lapin van ilyen, netbookom is volt, azon is volt. Viszont asztali gepen sem volt szuksegem ilyesmire soha az eletben. Csak azert kellett lapira valtanom mert elkoltoztem kulfoldre, konnyebb cipelni, mozdulni vele.
BM: Pedig itt van a gepemben, most masolom az adatokat vissza a dokkoloval, a windows is teljesen ugyanaz, minden. Mi ezen a magas?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelmanus #3055 üzenetére
Pontosan igy tortent! Ezuron szeretnem megkoszonni mindenkinek a turelmes utbaigazitast!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest