- Milyen TV-t vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Everest / AIDA64 topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz [CM]Crusher #2408 üzenetére
"- Milyen módon/beállításokkal kell egy komplett, programokkal, adatokkal teli Windows 7-et átköltöztetni a "Copy Disk" funkcióval egy másik merevlemezre. (Próbáltam már: Csak a C:-t, természetesen mbr másolás bepipálásával, és aktívvá tétel bepipálással de ilyenkor dos-os üzenetként a szokásos hibaüzenet, hogy nem tud bootolni, hiánya van) (Próbáltam már: 100mb-s rész és a C együttes másolás bejelölése, 100mb-s rész aktívvá tétele, mbr másolása. Ilyenkor már elkezd bootolni a windows, de egyből felkínálja a windows javítása menüpontot illetve a normál indítást. Ha a normálra megyek, továbblép, forog a windows logó, aztán egy idő után fekete kép és restart. Javításra kattintás, nem járható út.)"
Közben ez megoldódott. A megoldás csak annyi volt, hogy nem szabad USB-s HDD-t használni annak a merevlemeznek, amire át szeretném költöztetni. Amint bekötöttem a gépbe fixen a HDD-t máris minden tökéletes a másolást/működést illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest