Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szab.tam #11098 üzenetére

    Nem alszol ienkor? Aszittem nem sok ember ien éjjeli bagoly, mint én. :Y
    Tegnap egy haverral dumáltam, mikor beközölte ezt: Dávid b*szod, annyit jársz hardverapro-ra üziket nézni, mint átlag magyar tini a fészbukra. :DD
    A feszes dolog: úgy értem az alá nem lehet vinni még 2d-ben sem? Hallottam olyat, hogy mindegy, hogy 50MHz-en van-e a mag (2d), akkor sem viheted 0,9V alá a feszt, mert ott fagy. Gondolom mint ahogy van a kártyákban ovp, úgy lehet uvp (alulfeszvédelem) is. Sajnos az én karim most nincs itthon, nem tudom tesztelni, amikor néztem, akkor meg sajna igaznak bizonyult ez a legenda, miszerint 0,9 alatt nincs élet.
    Bezzeg nemúgy a csodálatos gtx260-amnál. Úgy döntöttem nem adom el, hiába kéne a pénz. Annyira jó kártyám sosem volt/lesz. Volt vele 810MHz magos screenem alapfesszel (raid kötet halál miatt buktam minden ien adatot, nem voltak pont ezek mentve), volt 0,9V 700MHz, valamint 0,7V 2d 105MHz-el. És a kari még nem volt kitesztelve, mert gyári hűtővel túl meleg volt (80 fok nálam már az, ezért ugrik a tf2 hűtés is apróba majd, ha találok vmi non plus ultrát), amikor kapott új hűtőt, akkor az ahhoz kapott vrm kis bordái 140 fokig nem sajnálták engedni a cumót. Most jutottam el oda lélekben: nem vágyakozom hiába eladó gyári hűtő után epekedve, hanem szétvágom a gyári hűtőt a vrm rész miatt. Azzal tesztek szerint "akár" 90 fok körül is tartható.
    Ehhez van vmi tipped priviben, hogy miként turbózzam még feljebb vmi kiegészítő bordával?

    Na annyit dumálni meg offolni én is tudok, mint te. ;] :C :R

    [ Szerkesztve ]

    Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(

Új hozzászólás Aktív témák