- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
válasz Kötelező #9399 üzenetére
Nem melegedik túl?
Vagy itt már hibázik és nem müködik megfelelöen annó az x 800 asomnál is volt egy ilyen határ a tesztprogramok lefutottak ,hibátt nem vettem észre de kevesebb fps-em volt játékoknál,de ha csak 10% emeltem akkor nöt a teljesitmény is.Lord Vader Ha Cpu Limit lenne nem kapna kevesebett(persze a progi sem tökéletes ,ahány mérés annyi eredmény,de a szorás csak pár%)
[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Alister71
nagyúr
válasz Kötelező #9421 üzenetére
Nekem akkor csinál a 9800 ilyen hibajelenséget amikor a gpu-t olyan szintre húzom ahol már kevés neki a biosban maximálisan beállított feszültség. A GTX-ek esetében ez általában 1.15 volt szokott lenni. Meg kellene nézni a nibitorral, mennyi fesz van neki beállítva és esetleg egy 4 lépcsős beállítást alkalmazni. 0.95 - 1.05 - 1.1 - 1.15.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Kötelező #9421 üzenetére
A Galaxy kártyákra szokott tenni a gyártó a tápcsati mellé általában egy kis jumpert amivel plusz feszt lehet adni a karinak és így nagyobb tuningot is elvisel. (Legalább is az Extrém Tuner verzióknál, a tied nem tudom milyen)
Egyik haveromnak van ilyen karija sima GT-be és neki is a 675-öt még gond nélkül viszi az első jumper álláson, viszont 700-ál ugyanúgy behal mint neked. Ha átrakja a jumpert a 750-et könnyedén viszi.Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
válasz Kötelező #9440 üzenetére
Visszaküldtem a módosítottat. Remélem fog működni, persze nincs rá garancia.
A következő értékeket állítottam: 1.0, 1.1, 1.12, 1,15. Itt gyakorlatilag kényszerítettem az 1.12-re az 1.1 helyett. Ha felrakod futtass pár tesztet alapórajelen, majd próbáld lassan húzni. Élőszőr csak a gpu-t, memóriát még ne. Ha bármilyen gond van rakd vissza az eredetit.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Kötelező #9446 üzenetére
Az enyémnek is 790-800 körül van a vége. 790-en még végigmegy a Vantage, felette már belefagy. A 06-hoz kb 760-as órajel társul max felette hibázik.
De ahhoz képest, hogy előtte már 700-on belehalt neked csak sikerült valamit elérni.
(látod nem kell rögtön lenézni az "újoncokat")Alister from Hell
-
makkai
aktív tag
válasz Kötelező #9541 üzenetére
Hali!
Teljesen rendben van ez a pontszám.
Az Én kártyám is ennyit tud kb.
Amúgy meg ha össze hasonlítod az SM 2.0 és a HDR/SM3.0 pontokat, akkor láthatod, hogy a te VGA-d erősebb, neki csak CPU pontja miatt lett 14e pontjamcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest