Új hozzászólás Aktív témák
-
hajis
csendes tag
helló
Gigabyte 8600gt.m van és kell rejta lenni tápcsatlakozónak? mert összeraktam agépem, és bekapcsol, de nem mutat semmi képet. Mi lehet a gond? -
Bécy
tag
Sziasztok!
Nektek hogy megy a Crysis, Cod 4,Pro street?
Azért kérdezem mert tervezem egy 8600 gt kari vételét!
Mennyivel szebb egy ilyen kártyán Pl a Crysis egy Dx 9 vga-hoz képest? -
thomeef
őstag
Hali!
Egy igen érdekes problémával állok szemben. A minap lecseréltem a régi LG flatron crt monitorom egy samsung 931bf tft-re.
A gondom az hogy minden játék ami eddig simán futott laggol, ugyanazon beállítások és ugyan azon felbontásmellett!
Sőt 3dmark06 ban ugye default beállítosk mellett kaptam 6200 pontot, most kapok 3100-at, ami pont a fele.
Előre is köszönöm a reagálásokat!
Kicsit elkeserített a dolog, nem szeretnék most így karácsony előtt videókarit is cserélni. Nehogymár ne legyen elég egy 8600GE egy 19"-os monitorhoz...."A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
xboxair
csendes tag
Sziasztok! (remélem lesz aki végigolvassa)
Kisebb fajta problémákkal küzdök. Először is azzal kezdem, hogy úgy 3-4 évente váltok PC-ről konzolra és fordítva. Természetesen így a PC-s cuccokkal kapcsolatos információkkal mindig le vagyok maradva. 1 hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy ismét PC-zni fogok (persze ez alatt azt értem, hogy a PC-n gémelni). Így elmentem és megvettem azokat az alkatrészeket, amikre úgy éreztem, hogy ár érték arányban a legjobbak. Természetesen fontos volt az is, hogy minden tökéletesen fusson 1280*1024-es felbontásban. (Persze Crysis nem ) Op. rendszerem: Vista Ultimate
Így esett a választás a következő konfigra:
CPU Intel core2duo 4300 (1,8Ghz) (2,4-en hajtom úgy, hogy a proci 28 fokos, Sajnos viszont tovább húzni nem tudom)
RAM 2*1GB 800Mhz Buffalo RAM
ALAPLAP Asus P5KC
HDD Samsung SATA II
DVD Samsung DVD író IDE
VGA 8600GTS point of view
Tudom, hogy ez nem a legtutibb konfig és, hogy "normális" az amikor a Crysis bizonyos idő után diavetítésbe megy át, de nagyon elkeseredtem, mikor kipróbáltam a Need for Speed ProStreet-et. 1280*1024-ben (minden low, ultra csúnya) akad. Ez normális???
Sajnos a point of view nem tol drivert a karihoz így az nvidiának a driverét használom. Nem tudom, hogy mivel lehetne overclockolni a karit. Van valami tweaker cucc? Tud valaki valamit ajánlani?
Még egy kérdés. A karimon van HDMi, DVI, és egy 7pines cucc (azt hiszem S-Video). Ha rádugom a TV-re az S-Videon keresztül, akkor azt írja, hogy 25 és 33 Hz között választhatok. Persze egyik sem jó, mert nem jelenik meg semmi. Van valaki akinek ugyanilyen karija van és megy rajta a TV out???Ezer köszi,
xboxair
-
HJ.Henry
tag
Nézegettem más forumokat,oldalakat és arra jutottam hogy nézzetek hülyének,de én akkor is 8600 GTS-t fogok venni!
Az a baj hogy külön Inno 8600 GTS tesztet nem találtam sehol,de mivel referencianyákos ezért nem hiszem hogy nagy külömbség lenne pl egy Asusal szemben ami minden tesztben szerepel.
Az okés hogy egy GT-t fel lehet húzni GTS szintjére,de irtam mi a véleményem a tuningról.Az 1.0-ás ramok azért meggyözöbbek
Egyébként GTS tuningolásárol nem igen olvastam sehol.Valakinek tapasztalata? -
HJ.Henry
tag
Ezt a physx más játékoknál is kell! Nekem pl az infernalnál kelett.
Telepitésnél rákérdezett hogy telepitem e,én is néztem hülyén hogy ezt vajon minek,hisz nekem nincs physx gyorsitom és nyomtam egy no-t.
A játék feltelepült,de meg se nyikkant.Probálkoztam,probálkoztam,de physx telepitése nélkül nem ment sehogy.Aztán feltelepitettem és minden okés volt
Ez biztos valami virtuális eszköz,de nem fogja le érezhetöen a gépet töle. -
ciry
őstag
Tuti leírtátok már, de megéri felpakolni a Zalmi vf700 alcu-t a Gigabite passzív karira?
Természetesen tuningolni akarom
A ráadás kérdésem meg az, hogy a gyári driveren nincs klasszikus nézet-->nincs coolbits sem
Mit pakoljak fel, hogy legyen?
Köszi."Csak semmi buzulás!"...
-
thomeef
őstag
Osztály társam és kezdő a témában, nem kell leosztani. Passzív hűtésű Gigabyte 8600osa van és azért nem pörög a ventije. Csak anniy volt a baja hogy a + 4 tűs enegy kábelt elfelejtette az alaplapra dugni!
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
ciry
őstag
Milyen venti?Nekem is Gigabyte van és néztem a tüket, hogy mi a p... csináljak vele.
Elcsesztem valamit?
Nem távcsati, hanem kis ventis cucc.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
Macintosh
csendes tag
válasz xboxair #5663 üzenetére
Hali! Én végégolvastam!
Én is Crysis előtt állok, magyarán ne csodálkozz ha szaggat 8600GTs alatt.
A Need for Speed ProStreet minden kártyán szaggat és csúnya, kicsit elbaszták az optimali
zációt. Szerintem a ram kevés nálad. és amikor kifogy belőle swappali a vinyót, de nem
a videókari a gyenge. A proci is jó. Vista alatt magasabb felbontásban kevés a 2GB ram.
Xp alatt elég lenne a konfigod, persze csak mediumon, később még ott se.
ATItool-al lehet könnyen húzni a videókarit. Procit is jobban meg kéne húzni.
A TV-out-hoz nem értek. Vista alatt az baj, hogy tuning esetén is kevés lehet a ram.
-
Casanova*
veterán
válasz xboxair #5663 üzenetére
8600 GTS karim van ,pentium D920 proci. max fullon,full simítással tökéletesen megy az új need for speed. halál komoly!! jericho fullon,2-szeres simítással simán megy. nem viccelek! sokkal gyengébb gépem van,mint neked!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
leszedtem a 3dmark06-t, patch-ját is. hogy tudom regelni-véglegesíteni?? még sose csináltam ilyet. tesztelni a karit. kiváncsi vok,mennyi pontot szerzek.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
[3dmark06] CPU: szaggatott nagyon. gyenge nudli! leszidtam... GPU:szépen futott. hát...egy kicsit megveregettem a vállát. jó kisfiú..
-
peterzonex
tag
helló. (Msi 8600GtS heat-pipeom van) Amin van 3pines csati a hütőhöz. Az a három hogy is van? A két szélső a voltot adja a ventinek, a középső meg a fordulatotot továbbítja a gépnek?
-
peterzonex
tag
Helló. Na leszedtem az Atitool 0.26-ot, és rámentem a find max core-ra, vagy 7 perce keresi a végét, meddig szokta keresni?
-
ciry
őstag
válasz peterzonex #5689 üzenetére
Ati karikon jó sokáig nyomta, Nvidia-n nem mertem megpróbálni.
"Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
Pont azt nézem, hogy mivel lehetne pöckölni a frekiket: Coolbits nem megy mert a klasszikus nézet hiányzik, a riva tunertől is parázok.
"Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
válasz peterzonex #5692 üzenetére
Az fasza Akkor rácsaphatok az Atitoolra nyugodtan?
"Csak semmi buzulás!"...
-
Thomas1
addikt
Nem kell parázni a Rivatuner-től, jó kis progi az.
Atitool el szokott lenni egy darabig, amíg megtalálja a GPU/mem végét, de sokszor ezen ár nem stabil a kártya, ajánlatos pár (5-10) MHz-et visszevenni.831 MHz nagyon szép eredmény, de ha ennyin ment a teszt alatt is, akkor az az eredmény elég kevés. Vagy a minden alap vonatkozik a vga-ra is?
szucsinka: meg normális táp is kell alá, ilyen Mercury, Gaba, Codegen, JNC dolgokkal nem próbálkoznék.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
ciry
őstag
Felraktam az említett Ati toolt és kb.10 mp után kifagyott
Was ist das?"Csak semmi buzulás!"...
-
peterzonex
tag
Minden alapon van, a teszt is alapon ment, elősször lefuttattam az ATitoolt majd visszaállítottam alapra, aztán megnéztem mit visz alapon a 3dmark, majd ismét elindítottam az ATitoolt, és most tart 20percnél 831MHz-es GPu-nál, utána jön a mem,(Talán a shadert külön) aztán a proci tuning, és megnézzük mi jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
válasz xboxair #5699 üzenetére
Ez 163.75-ös, ez az utolsó hivatalos WHQL driver.
Rakd fel a legújabb beta-t, több játék gyorsul alatta. 169.21 most a legújabb az Nvidia oldalán.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény