- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz CPT.Pirk #1792 üzenetére
Hali.
Sajna nincs olyan hűtés ami ne venné el 1db pci foglalatot.
itt csak az alaplap kiválasztásával tudsz ''játszadozni'' nálam ezért is esett a választás anno az abit IS7-re mert ott az AGP slot elég messze van a pci slotoktól.
pci-e kategóriában pedig már alig van pci slot..2v3 db van általában (nem is értem ezt a gyártók részéról mert az 1x pci-e slotot raknak rá dögivel de hardver hozzá gyakorlatilag nincs, míg mindenféle bővitő kártya és egyébb hardver (lan, hang, tuner kártyák stb) a pci slotokra gyártják ill. külső usb-re.
erre a lapra ami nekem van pci-e, ezért is esett a választás mert zalmi hűtővel sem vesz el pci slotot abból a kevéske 3-ból amikre nekem szükségem van.(igaz ha kihasználnám a HSI-t akkor ugrana az egyik slot)
[link]
summa summárum ha nem akarsz lapot cserélni akkor 1db pci slot ugrani fog ha már most a gyári elvesz 1db-ot.
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
bypass|HUN
aktív tag
Hi All!
Látom itt vannak a szakértők,megkérdezném akkor ezt még1szer:
A következő problémám van:van nekem egy ilyen konfigom:A643000+,4x512DDR400,Giga6600GT+ZalmiVF700CU,az egész egy Gigabyte nforce4-es deszkában+420Ultrapower.Na a bibi az,hogy én akármit is csinálok nem hogy a tesztekben szereplő default 7-8 ezer pontot,de még 5 ezret sem tudok összetarhálni 3dMark03-ban.
HELP
Ja és ezt használom:81.98
Ezek az erdmények:default 3dMark03-4226,coolbits2 optimális freki:554/11103dMark03-4177?????Na ez a csuda mi?
Valami tipp?
Van már Aquamark eredményem is:GFX:5271,CPU:8011/39672,1024x768x32,AAF,Aniso:4x,Detail:V.High
Ez reális?
[Szerkesztve]"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
addikt
válasz bypass|HUN #1802 üzenetére
Itt lehetsz, hogy találsz 6600gt-re is [link]
MOD: Próbáltál újra telepíteni mindent (format c: ...)
Megyek má kajcsizni (naná majd kocsit mosni, vagy ablakot pucolni)
[Szerkesztve] -
cettlee
őstag
válasz bypass|HUN #1805 üzenetére
hát érdekes. esetleg ujabb alaplap drivert probálj meg. nekem 3600 körül csinált 3dmark05be. aztán telepitgettem programokat.futtattam 3dmarkor és 3000 nél nemtudtam többet cisnálni vele. letöröltem az office-t és megint jo lett. szoval elég érzékenyek a 3dmarkok. ha játékokba nincs gáz akkor felesleges izgulni, mer sztema töredezettség vagy valami program okozhatja de nemtuti.
-
Flashget
félisten
válasz bypass|HUN #1805 üzenetére
mondjuk alaplapi chipset drivert mikor frissitettél utoljára?
és csak próbaképp én kivennék 2db memot is a teszteléshez, kiktatnám a felesleges hardvereket addig mert oké látom a tápod milyen de az sem örök életű, minden háttérben futó progit lelőnék (tűzfal, viruskergető stb) a vga-nak rivatunerben textures témánál adnék 127MB-ot
aztán ha megvan a teszt visszatérnék ide és beirnám mik a tapasztalatok vagy történt előre lépés az ügyben pontilagRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Silencer83 #1809 üzenetére
nem
3dmark tesztelésnél de én ott hagytam utána is
[link]
AGP kártyánál BIOS-ban lehet 256MB-ra állítani.
játékok miatt én rivában az opengl-t beállítottam 1.5-re és csókolom
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
SimS
senior tag
válasz bypass|HUN #1774 üzenetére
Hát ott télleg baj van... én kapok ennyit a szar procimmal
OFF
amúgy ha nem crackolod vagy ilyesmi (ami tök felesleg) akkor az aquaba csak 1 fajta benchmark érhető el
OFF OFFYour journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
tangabuvar55
csendes tag
Hali Megint. Szeretném húzni a frissen felfegyverzett 6600GT-m, de nem megy. Azon a részen próbáltam elősször, ami be van építve a driverbe. Beállítottam 550/1100-as órajelet, test, sikertelen. Oké. Nézzük úgy 520/1000-n. Sikertelen. Hmm...nézzük 503/1000. Sikertelen. Hajaj...Nézzük 125/1000...SIKERTELEN! RivaTunerrrel ugyan ez! Na ez miért is van?
-
SimS
senior tag
válasz tangabuvar55 #1812 üzenetére
a forceware nem túl engedékeny ilyen téren (ill nem mindenkinek) [coolbits elnézést]
nézd meg bobbácsi oldalán a riva részt ([link]) ahol kikapcsolod a teszt funkciót és máris huzigálhatod szerencsétlen kártyádat
SimS
[Szerkesztve]Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
cettlee
őstag
válasz tangabuvar55 #1812 üzenetére
miaz h 125/1000?
125 a gpu? -
C^^
őstag
Bobbacsi, sajnos a Rivás project kudarcba fulladt.
Hiába unlockolom a 2d órajel állíthatóságát, azt csak 450ig engedi (legalábbis a gpu-t).
Imátkozzunk a frissítésért -
LeslieG Jr.
őstag
Hali!
Most ha jól értem Te a 2D-s frekvenciáját akarod állítani felfelé? Mert az nem fog menni. 450Mhz felett nincs értelme 2D-ben azon járatni és ezért a Rivatuner-nek a 2D-ben állítható frekvenciája maximum 450Mhz lehet. Ennél többet nem fogsz tudni kihajtani 2D-ben.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
C^^
őstag
válasz LeslieG Jr. #1818 üzenetére
Nyugi magamnál vagyok, nem akarom 2d-t tuningolni, ígyis van elég FPS windowsban...^^
Annyi az egész, hogy power userben unlockolni lehet, hogy tudjam állítani, mert tesztben néha visszavált (nem csak nekem) 2d-s órajelre CPU-tesztnél, és aztán nem vált vissza húzott órajelre... Ezért teszt erejéig kellett volna 2d-t megcibálni, hogy ne váltogasson sehova, de nem nyert. -
Ha benézel a 6800 topicba hasonló gondokkal küzdöttem én is...
Nálam viszont egyedül, a low power 3d-ben hajlandó, emelt órajelen menni 16/6 állásban.
Próbáld ki!
Hagyd a 2d, performance 3d módot def értéken, és a low power 3d-t emeld meg, először próbaképp 20 mhz-zel...
Monitorozd és teszteld.
Kiváncsi lennék, hogy működik-e végig ezen az értéken a kártya.
A low power 3d bekapcsolása, a power user menüben, a teszt kikapcsolás alatt 2-vel...
Uaz sárga lámpa legyen.
Azt hiszem nvidia\overclocking-on belül...
Magas(extrém)órajelet nem javaslok,mivel még én sem teszteltem így.
Amit leírtam az csak próba erejéig javasolt....ezután magadnak kell eldöntened, hogy használod-e tovább...Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Szabesz
őstag
válasz LeslieG Jr. #1818 üzenetére
Nekem alapból 500Mhz-en ketyeg a GPU 2D-ben, Riva szerint is (ha nem állítom át)
¯\_(ツ)_/¯
-
SimS
senior tag
-
C^^
őstag
válasz moongoose #1820 üzenetére
Köszi a tippeket.
Ha állítom a LP3d-t akkor úgy van értelme hogy a power3d-t is ugyanannyira állítom nem? Tehát pl mind2 560/1100, és akkor mikor LP-re váltana vissza, akkor is a húzott értékre vált vissza.
SimS: úgy sem ment...
MOD: megdicsérem magam, mert végigvittem a Tomb Raider Legends-et, úgy, hogy 1 X használtam végigjátszást össz vissz ^^
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
Ja hogy azért buheráltad az órajelet. Mostmár értem. Nekem csinált már olyat tesztnél hogy mikor felhúztam például 580/1200Mhz-re akkor nekem csak az alap 3D-s órajelre állt vissza azaz 500/1200Mhz-re. Ezért állítotam még annó a Rivatuner-ben a LOW POWER 3D és a PERFORMACE 3D-t. De ez akkor más szindróma.
Szabesz:Hát az lehet hogy neked 2D-ben is 500Mhz-en megy a karesz gyárilag de ezt egy BIOS buherátorral nekem is meg lehetne csinálni hogy a 2D-ben ne 300Mhz-re álljon hanem az is 500Mhz-en menjen.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Úgy is próbálhatod...
Lehet nálad úgy menne jól, nekem csak lp3d-ben hajlandó vinni, az emelt órajelet..
Ha 8/4-ben van akkor, minden további nélkül megy a performance3d-is...
LOL én mondom.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
kavicssli
addikt
Hello$
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Flashget #1803 üzenetére
Thx, egy olyan Asrock alapot fogok majd venni A64-hez, ami egyszerre tud AGP-t, és 2xPCIe, valamint 3PCI -t, csak annyi a szépséghiba, hogy a plusz hűtés elvenne egy PCI-t...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
-
Silencer83
addikt
Joejt Faszikaim , a Talalkozos topikba is nyomuljatok vazze -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen igen, az emlitett 939Dual-Sata2 a leendő alaplap... [link]
itt a kiosztása:
- 1 x Future CPU Port (Supports CPU upgrade from AMD K8 939-Pin CPU to AM2 940-Pin CPU through AM2 CPU Board)
- 1 x AGP8X/4X slot , 1.5V only
- PCI Express x16 slot
- PCI Express x1 slot
- 3 x PCI slots
Olvasva a topicját itt PH-n, a tulajok megvannak elégedve vele... De végülis egyenlőre elég két PCI kártya, mert most csak egy hangkari, meg tunerkari van a lapban...
Milyen hűtést érdemes rá tenni? Itt jöhet az NVSilencer, de egy passzÍv megoldás, ami még játék alatt jó, az jobb lenne, szal tudtok valami jót?Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Silencer83
addikt
Szep joreggelt GT-Tarsak!
tegnap ejszaka felnyomtam a 84.37-et, vkinek vmi tapasztalata evvel a fw-el kapcsolatban?
udv -
jóreggelt...
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sándor -P20- #1836 üzenetére
hmmm, ez tetccik...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
cettlee
őstag
válasz Silencer83 #1837 üzenetére
csaa nemtom mit piszkáljátok már szegény kártyát én felraktam 78.01et és semmi bajom semmivel.minden faszául müxik. 3dmarkolást abbahagytam, 1-2 játékhoz felhuzom a kártyát hogy ne szaggasson oszt jovan. én probáltam ujabb drivereket is 84.xx de egyikse jött be ennyire minta 78.01es.
-
zolynet
veterán
válasz cettlee #1841 üzenetére
szépjóreggel, végre csak fórum elé kerülök én is...
én a win újrainst után próbáltam a Z-Tweaked 82.12 drivert, és ezzel számomra nagyon elfogadható eredmény született...mintha ugy emlékeznék vissza hogy olyan maradandót nekem a 78.01-es nem okozott volna...
MOD: TheSilencer neked a tapasztalatod a 84.37-tel?
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
-
Silencer83
addikt
zolynet : 3dm-okat meg nem neztem, gamek alatt eddig nem rossz, bar sztem Z-Tw. 82.12 gyorsabb
cettlee : ha nem tetszik a rsz, h cserelgetem/cserelgetjuk a drivereket / hozzateszem nemelyik igenis hoz telj. tobbletet/ akkor csukd be a szemed a topikban es ne olvasd ha ilyen resznel vagy vazze , senki nem kert meg ra h te is ''piszkald'' a kartyad
to all : tudom nem illik ,de megis
---> [link] <--
moongoose: grat Teso
[Szerkesztve] -
Thok
csendes tag
Megvettem a Hiper tápomat és még mindig gagyin megy a GT-m, ránézésre semmi baja a karinak csak pokolian lassú
[link]
Szép kis eredmény...My Little Purple Pony's Friend The Clever Green Tree
-
zolynet
veterán
nemtom mennyire gyaktad már az op rendszert -> format c: , op rendsz fel +driverek és ugy próbáld meg, én ezt csináltam az enyémmel is mert 3dmark2k6-ba adott 1024 pöttyöt, kicsit le is akadtam , de utána defaultra adott 1609-et asszem...ne add fel
Life is too short to stay stock!
-
Flashget
félisten
válasz Silencer83 #1844 üzenetére
Napot.
tudom nem illik ,de megis
hát ez kész vazzeg...Realme GT Master Edition
-
Thok
csendes tag
Nem adtam fel! Gondoltam visszarakom gyári hűttést, hogy gariztassak, aztán mértem 1-et 7960 2003ban (alapon)
Lehet, hogy kicsit lehúzta a karit a primecoolerem, vagy a hátoldalon a gumi miatt felizzott pár SMD alkatrész, szal köszönöm mindenkinek aki adott tippeket!
Most visszont megint a hűttést kell megoldanom mert ez a gyári gagyi és hangosMy Little Purple Pony's Friend The Clever Green Tree
-
chaby7
aktív tag
Ha vennék a karimra egy VF-700-at akkor ugye nem muszály felrakni a rambordákat? Tudtommal a gyári hütö se hüti azokat.
Csak azért kérdem mert a ramokat ugyis 1GHz-en használnám.ABIT AN7_Barton 2500+@2200MHz_MSI 6600GT(VF700-AlCu)_1GB DDR
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest