Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz schlaci #2301 üzenetére

    Eléggé hasonlóan látjuk a dolgokat. Én itthon egy fémházas oldalkidobós legalább harminc éves direkt hajtású elektromos Rotim fűnyírót nyúzok. Nem azért mert nincs pénzem jobbra hanem azért mert ez JÓ. Nagyjából tizenöt éve hoztam el egy haveromtól mert tőben eltörött az egyik szára és ki akarta dobni. Ismerőssel hegesztettem rá hajtott acélcsövet arra pedig ráfogattam a markolatának a felső karimáját ez így kb. engem túl fog élni. Tizenöt év alatt egy kapcsolót kellett rá venni, két darab pengét és talán három vagy négy darab penge tartót mert idővel elrágódik a puha műanyag. Helyi gazdaboltból ez összesen lehetett úgy hétezer forint. Szóval szemmel láthatóan ingem gatyám rámegy.

    szerk: ja, meg egy harminc méteres hosszabbítót mert sikerült keresztültolnom rajta a fűnyírót. De azt nem számolom mert amúgy is kellett volna egy új. :P

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák