-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz toti85 #83883 üzenetére
azt azért vedd figyelembe, hogy a T20 nem szimplán a hangja miatt ajánlott, hanem a minősége és garancia miatt, ergó nincs 60k-s hangja, ellenben 3év teljeskörű cseregarancia van/volt hozzá (kábeltörés esetén is). Személyes tapasztalatom nincs vele, csak onnan "tudom" ezeket, mivel régebb óta követem a topikot. Egyébként nagyon sokszor volt ~40k-ért itthon. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem éri meg 8k-ért az a füles, csak azért ennél picit árnyaltabb a dolog, minthogy 8k hang > 60k hang
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
megott
aktív tag
válasz toti85 #83881 üzenetére
Igen az RHA T20-ra írtam, én 40ezer forintért vettem Angliából az enyémet egy T10-et váltott, sokkal tisztább és szélesebb hangteret kaptam ezért a pénzért és remek mély hangokat (szigorúan a mobil eszközök és az utcai hallgatás miatt), mivel én elvből nem nyúlok az EQ-hoz.
monti0222w: Azért hidd el, 40ezres kategóriában nem találsz jobbat a T20nál semmilyen téren(ár/érték, szolgáltatás/minőség).Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest