- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tholics
csendes tag
Gyors update: megvannak a magas hangok! Szerintem simán lehet, hogy a tesztelők, fórumozók nagy része aki a magasokra panaszkodott, ugyanabba a hibába esett, mint én. A használati utasításban is benne van (de azt meg ki a bré olvassa el? ), hogy az illesztékeket teljesen tövig, ütközésig kell nyomni a a fülesre. Namost én nem toltam rá teljesen, 1-2mm kilátszott a fém csőből. Ez nem hangzik nagy számnak, de ha azt vesszük, hogy így kb 3x annyi szilikon volt a cső előtt, mint ahogy kellett volna, érthető, hogy miért nyelt el annyi magas hangot. Egy szó mint száz: most már tényleg nem tudok belekötni a cuccba. Eszméletlen. Meghallgattam azt az albumot, amit a legjobban ismerek (kb. 100x hallgattam végig: Dream Theater - Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory), elég komplex, változatos. Hát kismillió új apró részletet vettem észre, hallom mit penget a basszgitáros (nem csak amikor egyedül van)...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest