- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danipicur2
tag
Ez a gondolatmenet ott botlik el, hogy az LGA 1200 annak ellenére, hogy csak 2 évig használta az Intel, ott is 3 különböző kategóriája volt:
Kizárólag 10. generációval működő alaplapok, PCIE Gen4 támogatás nincs (H410, B460)
Kezeli a Rocket Lake procikat, de a legnagyobb előnyüket, a PCIE Gen4-t nem (H470)
Kezeli a 10/11. Gen-t és a PCIE Gen4-t is (Z490, H510, H570, B560, Z590)
Jelzem, ezt 2 generáció alatt[ Szerkesztve ]
-
Danipicur2
tag
Nekem már nem volt meg a 10-15 ezrem a B560-ra, főleg, mert a Gen4-t a procim se tudja illetve utólag jöttem rá, hogy ebbe 11. gen-t nem teszek. Emiatt vettem a B460-s alaplapomat, nekem inkább a PCIE Gen4, ami hiányzik, az, hogy max. egy I9 10900K-t tudok beletenni a semmivel se erősebb 11900K helyett, az annyira nem fáj. Bár csak idő kérdése, hogy moddolt BIOS-ok készüljenek 11. gen supporttal.
-
Danipicur2
tag
Én jóval később szereztem be a sajátom (kb. akkor jelentette be az Intel a 12. Generációt, de 12600K-nál gyengébb proci mèg nem volt, új lap meg proci boltokban akkor meg még sehol.), igazából nekem is kellően meghajtja az RTX 3060-m (Radeont azért nem vettem, mondjuk egy 6600XT-t, mert nem akartam, hogy Gen3 miatt bukjam a teljesítmény felét a 8 lane miatt, a 6500XT meg extra negatív szájízt adott). Egyenlőre csak RAM upgrade van tervben, mert a játékok megzabálják durván a 16GB-mat, meg SSD-t, mert az 512GB-somat alulméreteztem, 2TB HDD-vel akartam anno kikompzenzálni, de lassan a játékoknak nagyon lassú lesz a HDD tempója. A RAM/SSD áresés meg eléggé ráerősített, hogy fejlesszek. Van még1 M.2 és még2 RAM slotom szabadon .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest