- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz xavix13 #7151 üzenetére
De úgy működnek, h ki-be kapcsolnak. Csak az benne a csavar, h nem egy cekász (fűtőszál) van bennük hanem több és azok kapcsolgatásával szabályozzák a hőfokot. Minden "tűzhelynek" van egy max. teljesítmény felvétele (min. 2 kW) ezt ha elbírja a hálózat akkor nem lehet gond. Egyébként egy-egy plac (főzőhely) 0,6 - 1 kW körüli - a sütő része (ha van neki) tudja tekerni az órát
Takarítani: hideg zsíroldó + üvegkaparó - már ha odakozmált cuccot kell leszedni róla[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
krizmo_
Topikgazda
válasz xavix13 #7151 üzenetére
Kicsit az aggaszt még, hogy ezek nem úgy működnek hogy ki-be kapcsolgatnak pár mp-ként, ha mondjuk közepes fokozaton mennek? Nem probléma ez bizonyos ételeknél?
Ha eléri az adott hőfokot nem fűt tovább, de az elvártat megtartja, újra bekapcsol, amit alacsonyabb lesz a hőmérséklet a beállítottnál. Egyik ételnél sem okozott ez gondot.Mondtad, hogy könnyebb takaritani, de ha kifröccsen valami nem ég rá az üvegre?
Erre van egy szabályom, ha kifröccsen valami, hagyom ráégni, nem kezdem el azonnal törölgetni, mert rosszabb lesz és csak elkenem a felületen. Ha lehűlt, simán le tudom mosni mosogatószeres vízzel, ha nem jön le könnyedén, kicsit áztatom, nekem még sosem kellett kapargatnom róla semmit. Lehet kapni kerámialap tisztítószereket(időnként van az Aldiban is, én onnan szoktam beszerezni), olykor azzal is el szoktam takarítani.Szerintem, nem lesz nagy gond a megszokással, csak adj időt magadnak, hogy kitapasztald a műkődését.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest