Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz xavix13 #7151 üzenetére

    De úgy működnek, h ki-be kapcsolnak. Csak az benne a csavar, h nem egy cekász (fűtőszál) van bennük hanem több és azok kapcsolgatásával szabályozzák a hőfokot. Minden "tűzhelynek" van egy max. teljesítmény felvétele (min. 2 kW) ezt ha elbírja a hálózat akkor nem lehet gond. Egyébként egy-egy plac (főzőhely) 0,6 - 1 kW körüli - a sütő része (ha van neki) tudja tekerni az órát :)
    Takarítani: hideg zsíroldó + üvegkaparó - már ha odakozmált cuccot kell leszedni róla :D

    [ Szerkesztve ]

    Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

  • krizmo_

    Topikgazda

    válasz xavix13 #7151 üzenetére

    Kicsit az aggaszt még, hogy ezek nem úgy működnek hogy ki-be kapcsolgatnak pár mp-ként, ha mondjuk közepes fokozaton mennek? Nem probléma ez bizonyos ételeknél?
    Ha eléri az adott hőfokot nem fűt tovább, de az elvártat megtartja, újra bekapcsol, amit alacsonyabb lesz a hőmérséklet a beállítottnál. Egyik ételnél sem okozott ez gondot. :N

    Mondtad, hogy könnyebb takaritani, de ha kifröccsen valami nem ég rá az üvegre?
    Erre van egy szabályom, ha kifröccsen valami, hagyom ráégni, nem kezdem el azonnal törölgetni, mert rosszabb lesz és csak elkenem a felületen. Ha lehűlt, simán le tudom mosni mosogatószeres vízzel, ha nem jön le könnyedén, kicsit áztatom, nekem még sosem kellett kapargatnom róla semmit. :N Lehet kapni kerámialap tisztítószereket(időnként van az Aldiban is, én onnan szoktam beszerezni), olykor azzal is el szoktam takarítani.

    Szerintem, nem lesz nagy gond a megszokással, csak adj időt magadnak, hogy kitapasztald a műkődését. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák