- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
-
Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
it Egyre nagyobb probléma az AI hallucinálása – most az osztrák adatvédelmi hatóság veheti elő a ChatGPT miatt az OpenAI-t, alapvetően a GDPR megsértése miatt.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
ph A Kereskedelmi Minisztérium egyelőre csak felméri a helyzetet, egyelőre nem látni, hogy tudnak-e bármit is tenni.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
Tildy:
A csirke ill pulykamell sajna mindíg száraz marad a jellegéből adódóan.
Azzal tudsz játszani, hogy a sütéskor nem ''szárítod'' ki.
Megfelelő (kb 1,5 cm) vastagra szeleteled és hirtelen sütöd forró!!! serpenyőben.
Itt egy pulykapác:
(A csajok mindíg imádják)
1-1,5 kg pulyka v. csirkemell kb. 1.5cmre szeletelve
hagyma
fokhagyma
olaj (oliva is lehet)
kotányi pulyka füszersó
bazsalikom (friss v. szárított)
citromlé
világos szójaszósz
fűszerpaprika
erős pista (opcionális)
fokhagyma (opcionális)
méz
száraz sherry
a kotányit pár (2,3,?4?) evőkanál mézzel, kis olajjal,szójaszósszal, citromlével, sherryvel (max 0,5 dl) bazsalikommal sűrű szósszá (krémmé) kevered egy tálban. Ha nem elég piros akkor kis fűszerpaprikával színezheted. Ha szereted a csípőset akkor tegyél bele ki erős pistát is. Fokhagyma fanok persze tesznek bele fokhagymát is.
A masszába a hússzeleteket beleforgatod úgy hogy az teljesen bevonja őket majd egy műanyag fedeles edényben lerétegezed úgy hogy az aljára vékonyra szeletelt hagymát teszel és rá a húst. És így tovább hagyma-hús-hagyma...
A tetejére mindig hagyma kerül ill a tálból a maradék szószt is rácsorgathatod.
A tetejét kevés olajjal meglocsolod és lefeded.
Én 2-3 napig is szoktam érlelni a hűtőben, de már pár óra után is finom....
Serpenyőben vagy roston kell hirtelen sütni...
Üdv''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gumi és felni topik
- A pápa egyre jobban tart a romlott AI veszélyeitől
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...