- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dtomi
őstag
Igen így van ahogy mondod!!! Akkor egyértelmű a válasz nem?? Mivel fordítva nem működik a dolog.
Lényeg a lényeg mindenkinek tudnia kellene mi kell neki. Aki csak tényleg teljesen hobbyból fotózik annak egy kisebb hátizsák elég, és kényelmes is a családdal mior megy nyaralni kényelmesen elő tud venni mindent. Aki megszállott annak egy nagyobb hátizsák. Viszont aki esetleg pénzt is keres, és meg kell jelennie valahol vagy szükséges a gyors obicsere annak oldaltáskát kell vennie."Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
-
Dtomi
őstag
Soha nem éri meg előszedni a felszerelést a táskából egy hirtelen lehetőségért. Úgy is valami fos lesz a képen. Előre meg kell választani a helyszínt, megnézni honnan kel fel a nap, hol nyugszik, megnézni a hátteret, hogy ne zavarjon be semmi benyúló dolog, ne legyen nagy kontrasztkülönbség ésígytovább. Egyszer kipakolom a fotóstáskám és lefényképezem mi van benne de biztos sírva fakadnék ha át kéne rakodnom mindíg egyikből a másikba. De egyébként praktikus lenne egy hátizsák is. csak ott meg az a baj hogy akkor hova teszem a ruhákat kaját sátrat állcahálót?? Mivel a hátamon a fotóscucc van. Akkor kell magammal vinnem egy kézitáskát?!
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
johnjohn
addikt
Valahogy úgy kellene csinálni, mint a golfozóknak, hogy megy veled egy profi f@szi, viszi a fotóscuccot, és ha hátranyúlsz és mutatod valahány ujjad, már adja is amit kértél.Aztán a nap végén mindent megpucol,és még örül is, mert tőled tanul.!Esetleg nem f@szi megy veled, hanem csaj, stb.!
-
laca500
aktív tag
Egy Olympus Stylus 720 SW fényképezőgéphez szeretnék USB kábelt beszerezni. Tud valaki esetleg olyan helyet ahol betudom ezt szerezni? Olyanra gondolok ahol nem méregdrága, mint a márkabotban. ( 7-8000 Ft. )
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Hát ez a baj. Az én USB csatim nem szabványos. Hasonló a mini USB-hez, de attól valamivel nagyobb, és 7 pólus van benne.
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
válasz csiga997 #816 üzenetére
Hát köszi. Elég elkeserítő.
Akkor még egy kérdés.
Ha megveszem az eredeti USB kábelt, akkor ezen a kábelen keresztűl a Pc-ről kap áramot, és így az aksit tölti-e? Úgy mint pl.: a legtöbb PDA, PNA.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
válasz ThufirHawat #818 üzenetére
Köszi. Ez elkeserítő.
Egébként erről a gépről van szó: [link]
Tulajdonképp akkor minden egyes töltésnél ki kell venni az aksit és egy külön töltővel lehet csak feltőlteni? Elég fura megoldás, mert így minden töltésnél a beállítások elvesznek. Dátum, idő, stb...
[ Szerkesztve ]
-
ThufirHawat
senior tag
Van olyan megoldás, hogy a töltőt lehet a géphez csatlakoztatni, és az a gépben lévő aksit tölti. De USB-n keresztüli töltést még nem láttam fényképezőgépnél.
Az adatok természetesen nem vesznek el, mivel a normálisabb gépekben van backup elem/akku.Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
laca500
aktív tag
válasz ThufirHawat #820 üzenetére
Köszi mégegyszer a segítséget.
Az öcsémtől kaptam a gépet, csak a tőltőt és az USB kábelt nem találják hozzá, illetve a nyáron kint voltak Görögországban, és valószínűleg ott felejtették, ami persze csak itthon tűnt nekik fel. Azt mondta ő nem tökölödik, inkább vett egy másik gépet magának. Én meg úgy gondoltam (okos fejjel), hogy nem olyan költséges dolog ez, kis utánjárás, és lesz egy szuper digitális gépem. Most meg úgy áll a dolog, hogy vehetek egy tőltőt és egy kábelt, kb. 20 ezer-ért. Hát ez van. Azért köszi mindent.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
johnjohn
addikt
[link] Egész szimpatikus, nem?
-
golyani
őstag
Hali a Pentax K10D-m nek szeretnék egy táskát. Menne bele töltő meg a gép mert egyelőre csak ennyim van. Addig eljutottam h Löwepro de nme tudok ki igazodni h miben is férnék el talán egy Nova 1 vagy Nova 2. Segítséget előre is köszi.
-
Rakeem
aktív tag
sziasztok!
tervezem egy Pentax K100D Super beszerzését.
arra lennék kíváncsi hogy milyen táskát tudnátok ajánlani ami méretben jó lenne a következő
felszereléshez:
-a gép + kitobi
-70-300mm másodobi
-4darab ceruzaaksi + töltő
-usb kábel
-memkari
-napellenzőszirom
-vaku
+később még 1 max 2 obi lesz mégszóval távoli jövőben gép 4obi vaku + a "csetresz"
és nem akarok csak 1x tatyót venni...
ja és a szűk keresztmetszet az ára... max 12k-t tudok erre fordítani
a márka nekem mind1. nem kell hogy vízálló legyen, csak annyi hogy azért valamelyest védje a benne lévő cuccot kisebb ütődésektől.és ha már itt tartunk.
milyen ceruza aksi márkát ajánlotok ami jó is és nem méregdrága.
8darab ceruzaaksira van szükségem és egy jó töltőre. -
Rakeem
aktív tag
hát mert az aksikról is akartam kérdezni.
a táskás topic csak táskákkal foglalkozik, ez a topic meg minden fotós tartozékkal, köztük táskákkal is és aksikkal is.
gondoltam nagyobb az esély hogy választ kapok.
amolyan több szem többet olvas, több kéz többet reagol elven.
igérem többet nem teszek ilyet.[ Szerkesztve ]
-
conchris
csendes tag
Hi! Szeretnék venni egy BG-E3 markolatot a 400D-mhez. A legolcsóbb, amit találtam 29.800 Ft (Digital Mix). Tudtok esetleg egy helyet, ahol ennél is olcsóbb?
-
Joltee
aktív tag
Használ vki Canon SX100 gépben PQI SD-kártyát?
Ugyanis kinéztem egy 4GB SDHC-t (Class6), szerintem jó árban van (6.500). Vagy egy 2GB 150X SD (4.400).
Tényleg, írási sebességben a "valóságban" mit tudnak ezek? Ugye SDHC-nál a Class6 az 6 MB/s írást garantál, viszont a 150X meg kb. 22 MB/s-ot jelent, csak nem tudom ez írásra vonatkozik?
Szerintetek megbízható a PQI SD-kártyák terén? (PQI pendrive-om van, azzal semmi gondom nem volt eddig.)Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
JasonD
aktív tag
Üdvözletem!
Segítségeteket kérném! Egy Lowepro Apex 20 AW-be beleférne rendesen egy Canon A720IS?
-
Jinxx
senior tag
-
Badb0y
addikt
Néhány Canon cucc, hátha érdekel valakit.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Szoles
senior tag
Így van, és ügyelj arra is, ha esetleg több ár is van ugyanarra a termékre (pl más ár a kirakatban, prosiban, polcon), akkor a legalacsonyab áron kötelesek odaadni.
Szerintem egyébként nem biztos, hogy elírás, lehet korábbi beszerzés, beragadt áru, vagy más forrásból, mint amit mcgoat ismer. -
veterán
Hát, tegnap megjött
Érdekes, hogy 22ezer lett futárral a végösszeg. Mindenesetre ez valami k.rva jó zsák. Nagyon kényelmes, rohadt sok pakolható hellyel, teljesen variálható béllel, két kézzel alulról kihúzható esernyővel (nem kell levenni zsákot). Jó anyaga van, nagyon jók a zippzárak, álványtartóval... Ennyi pénzért jobbat fogni, nem hiszem, hogy lehet.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ottkar
addikt
"Az ExpoDisc bármilyen DSLR vagy digitális video kamerához használható, amelyben van fehéregyensúly funkció."
Anyád kínját! Csak ahhoz lehet használni amelyikben MANUÁLIS fehéregyensúly állítás van!
-
Szabrinnka
csendes tag
Sziasztok!
Nincsen valakinek meg a magyar nyelvű használatin utasítás és szoftver panasonic lumix DMC-LS60-hoz?
Ha igen elküldenétek e-mailben nekem? A címem: szabrinka87@freemail.huKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest