- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
bbc streamet nem tudtok?
-
Motion_Blur
félisten
Reméljük a 2. szabadedzésen azért nagyobb lesz az élet.
Száraz a pálya-Mike-: [link]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
válasz -Mike- #27253 üzenetére
[link]
Elméletileg ez BBC-s adás.Hopp Motion_Blur megelőzött.
Sajnos nem tudom hanggal nézni,nagy csapatok pandlon veszik a 8-ast?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-Mike-
addikt
kösz
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #27257 üzenetére
ez a bólogatás mit jelent? Pattog féktávon vagy az első szárny hajlik, mint az RBnél?
-
Fboy
aktív tag
Hogy pattognak a féktávon Talán a Renault a legkevésbé.
-
Oliverda
félisten
Merdzsó powwa. Az első négy Mercedes motoros autó. Nem véletlen, hisz állítólag az emelkedőket ez a motor viseli a legjobban.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
Annyit hozzátennék a korábbi magyarázatomhoz, hogy az abban fejtegetett jelenség neve "porpoising" (ami egy delfinfajta szóból ered; porpoise), magyar megfelelőt nem ismerek, talán lehetne delfinezés.
Nem néztem a második szabadedzést, de Gary Anderson valószínűleg a ma látottakra is alkalmazná ezt a kifejezést, mert véleménye szerint az idei McLaren is hajlamos rá (ami nem is lenne meglepő, mert az első szárny közel ugyanolyan maradt).
If you don't manage the airflow separation in this area, the downforce becomes inconsistent and if your front wing is 'ridged' this causes the complete car to bounce up and down.
As the wing gets lower to the ground, the airflow separates and the downforce is reduced. The car rises up, the wing re-attaches, and more downforce is created, which sucks the car back towards the ground. This phenomenon is called 'porpoising', and the McLaren has been quite noticeable in doing this during 2010 and 2011.
De az első felfüggesztés keményre hangolása is jelentős faktor a dologban. Meg valami bukkanó is lehet azon a részen.
Az valószínű, hogy a McLaren első szárnyán lehet a legtöbb leszorítóerő azon autók közül, amelyeknek nincsen kényelmesen és hasznosan rugalmas első szárnya, amivel lehetne csökkenteni a pattogást.
www.HunnyF1.com
-
attisx
addikt
Úgy látszik a GT3 mellett más műfajok felé is kacsintgat a Meki: [link]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Pá
addikt
Ligások ne felejtsék el összedobni a csapatukat, holnap dél a határidő!
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #27267 üzenetére
FanVision 'McLaren Edition', korábban Kangaroo TV-nek hívták.
www.HunnyF1.com
-
kpal
nagyúr
most látom Vettel megcsúszott remélem holnap alkot valamit .
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz Nowhereman #27275 üzenetére
vasárnap meg aratni
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
IreN!CuS
őstag
BBC-s link ha érdekel valakit (P3) [link]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IRON STORM
őstag
Schumi 1.26.038 P3
Csak a TDi!
-
D.Orion
veterán
válasz IRON STORM #27285 üzenetére
Szerintem megint hatalmas nagy altatás megy a McLaren és a Red Bull részéről is. Időmérőn látni fogunk itt mi még 1:24-es időket is...
Szerk: Pl Vettel most egyik szektorról a másikra képes volt ledolgozni 0.4-es hátrányt. Harmadik szektorban meg feltartották és így is megverte MS-t. Merci megint nagyon csúnyán ki fog kapni az RB-től meg a McLaren-től.
[ Szerkesztve ]
-
vikvuk
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
esik az eső. mármint itthon.
ott mi a helyzet?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #27288 üzenetére
Néztem stream-en. Hát Vettel elsős szektora az ilyen kerékmelegítős volt, úgy kapott 0.4-et. Második szektort megtolta rendesen, a 0.4-et ledolgozta és még szerzett 0.26 előnyt is. Az utolsóban meg végig egy Sauber(asszem) mögött ment szélárnyékban. Elég kiábrándító volt. Talán bejutnak a Mercedes-ek Q3-ba, mert a Renault-nak szerintem még mindig kicsit a végsebessége, bár ebben a Mercedes se áll túl jól. Érdekes lesz, gyanítom, hogy Vettel autója nem lett 100%-os azért. Én LH-nak jósolok most egy pp-t.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
hogy pattognak. durva.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
őstag
McLaren felzárkózni látszik,Ferraris fejlesztések kérdésesek...én is így látom.
Remélem,hogy ez lesz az első pálya,ahol a Mclaren földbe tiporja a Redbullt.Épp ideje lenne már.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest