Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sharkypeti

    aktív tag

    Sziasztok! Új vagyok itt, mivel még mostanában leszek Focus kombi tulajdonos. 2010 -től bármi lehet, ami benzines és belefér 3 - 3.1 millióba. Azt már tudom, hogy 2011-ben volt váltás, és pont ez az egyik olyan pont, ahol felmerül egy kérdés. Melyiket preferáljam? Az utolsó ráncfelvarrásból származó MK2, MK 2.5 1.6-ost, vagy azt, ami követte, a Ti-VCT-s 1.6-ost? Nekem az a fontos, hogy minél megbízhatóbb és pénztárcabarát legyen. Egy viszonylag keveset futottat néznék, amit jó pár évig szeretnék használni.
    Ha régebbi, akkor belefér az árba egy Titanium is, ha fiatalabb akkor csak Trend. Mondjuk ettől fontosabb a motorkérdés.
    Mennyire megbízható motor az 1.6-os Ti-VCT 105 LE? Most már azért van róluk 6-7 év tapasztalat. Gondolom egy kicsit rizikósabb mint a faék egyszerűségű előző szívó 1.6-os.
    És a többi 1.6-os? A 101 és 125 lovas verziók milyenek? Ez akkora káosz nekem, hogy feladja a leckét, melyiket válasszam.
    Amit még érdemes tudni: évi 15-20 ezer km-t megyek, jellemzően városban. Odafigyelve, minden földi jót megadva gondoskodom a mindenkori autómról.

    OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák