Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz d@minator #42132 üzenetére

    Lapozófájlt RAMDiskre? Annak semmi értelme, a működési elvéből adódóan. Ha sok RAM-od van, akkor eleve ritkán használja a Windows lapozásra a háttértárat, ha meg kevés, akkor meg a RAM Disk-kel tovább csökkented az elérhető RAM-ot, ezzel növelve a lapozás szükségességét, amit abszurd módon egy RAM Disk-en történik.
    Innen kiemelném ezt a mondatot, a lényeget:
    " Putting a paging file on a RAMdisk is a self-evidently absurd idea in theory, and actual measurement proves it to be a terrible idea in practice. Forget about it."
    Ráadásul általában jellemző (ha nincs nagyon sok RAM), hogy maga a lapozófájl nagyobb, mint a fizikai RAM mennyisége (legalábbis az az egészséges). Ekkor eleve nem helyezhetsz a RAM egy részéből lefoglalt RAMDiskre egy, a RAM-nál nagyobb fájlt. Ha meg sok a RAM, akkor meg, ahogy írtam, nem számottevő a lapozófájl használata.

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Aktív témák