Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Sziasztok!

    Néhány hete vásároltam egy OCZ Agility 3 60GB SSD-t. A gép nálam éjjel-nappal megy és heti 2-3 alkalommal reggel arra leszek figyelmes, amikor bekapcsolom a monitort, h ezt a hiba üzenetet kapom:
    "Reboot and Select proper Boot device
    or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key"

    Van valami tippeket, h ezt mi okozza? Mert rettentő idegesítő. A notimba is vennék 1-2 hónap múlva egy SSD-t és a kezdeti lelkesedésem kezd alább adni az OCZ-vel kapcsolatban, amiről azt hittem, h élvonal. Kifoghatok én is hibás darabot, de remélem nem erről van szó és valahogy orvosolható a problémám. A kérdés már csak az, hogyan?

    Érdekességből és emlékeim szerint 2.06-os(?) firware fut az SSD-n, de már van 2.11-es(?). Viszont nekem nem sikerült frissítenem és azt sem tudom, h miért. AHCI módban került rá a Win7 x64. Próbáltam úgyis FW-t frissíteni, h nem az SSD-n van a W7 (és természetesen úgyis h az SSD-n van a W7). Próbáltam úgyis h particionálva sincs az SSD. Letölti a frissítést, de látszólag nem történik semmi, mert utána is 2.06(?) van rajta. Egy OCZ-s kis programmal próbáltam frissíteni, aminek most nem ugrik be a neve, W7 alól, a most felsorolt módokon.

Aktív témák