- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Szvsz az X-menek sokkal összeszedettebbek, átgondoltabbak és jobban kivitelezettek voltak mint a Transformers. Jó, a látványos elemek jók voltak, és szépen kidologzottak, de nagyon sok helyen rugaszkodtak el mind az eredeti sztoritól, mind attól hogy ez sci-fi és nem varázslat. És a főnök karaktereket sokkal monumentálisabban is meg lehetett volna alkotni és belefért volna még sok jó látványos harcjelenet, elvégre háború vagy maifene. Szerintem nem volt igazi ez a rendezés, nem tudták kihozni a témából amit ki kellett és lehetett volna. De azért jó látványos volt. Imádom a nagy gépeket
-
PazsitZ
addikt
Tegnap este megnéztem a Die Hard 4.0-át. Hát Bruce bácsi még mindig kemény, hozta a formát. Bár még több ''fantasztikus'', mindent túlélek jelenet volt benne, mint eddig, de szerintem bőven belefért. Amúgy pörgös volt, szinte végig volt valami akció. Lövöldözés verekedés, üldözés földön és levegőben.
Szerintem jó lett ez a 4. rész is. Yippee-ki-yay, motherfucker!- http://pazsitz.hu -
-
Integra
titán
hehe
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Ma megnéztem a Kiképzés (Training Day)[link] című filmet. Nagyon jó film, ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a történettel ellátott akciófilmeket. Szerintem a film elgondolkodtató is. Bejött. -
-
Kicker
őstag
Transformers-t már kétszer megnéztem... először csak lestem, nekem túl gyors volt a film, másodszorra már jobb volt.... meséhez képest nehéz volt mozivászonra való storyt csinálni. ahhoz képest jó ez a történet...
a csillivilli buxák helyett elég lett volna egy is, a tudós csaj nem tudom miért volt topmodell...
a robotok keveset beszéltek, illetve az átalakulásukkor csak az elején hallottam egyszer azt a jellegzetes hangot, amit anno mesében... az hiányzott a legjobban.
várom a folytatást.
szinkronos lesz majd? nem hiszem mondjuk, de megkérdem...
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
punish3r
aktív tag
Transformers 2
[link]Már a jövő sem a régi...
-
Integra
titán
[link]
csák end lerri...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
végre túlvagyok a 300-on
jó kis mozi...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
megnéztem az átalakuls robotos filmet. Ak épi világ lenyűgöző, csillagos ötös, a sztori se rossz, de jobban is kidolgozhatták volna a transzformerek történelmét. Szuperállat bombázó csajok voltak benn, de egyik előttem hozzászólóval egyet kell, hogy értsek, miszerint a tudós lány lehetett volna kicsit tudósabb jellegű (nem csúnya csak olyan okosabb kinézetű). Kicsit több robot is lehetett volna.
Elég poénos volt, főleg a feka csávó.
Ami még tetszett, h a rajzfilm hangulata azért eléggé átjött, ugyanolyan bugyuta ''maradt'', gondolok itt a robotok hozzáállására, céljaira, stb ami nem baj, sőt.
Ami voiszont nem tetszett, az a lúzer csávó összejönni szuper aztakurvaélet csajjal. Meg a katonák főleg a végén a főarc katona, amikor átcsúszott a robot 2 lába között. egy két poén se úgy sült el, ahogy kellett volna, sztem.
értékelésem 7.5/10Resistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #4862 üzenetére
''tudós lány lehetett volna kicsit tudósabb jellegű (nem csúnya csak olyan okosabb kinézetű)'' mint pl Jessica Alba a Fantastic 4-ban
-
bandus
veterán
válasz bagyulajuve #4862 üzenetére
én is megnéztem
a kis szöszi tényleg kaphatott volna egy fekete keretes, titkárnős szemüvegekt. akkor ő lenne a debasz csaj a filmben, nem pedig mikaela amikor a rachet megjegyzést tesz sam feromon szintjére, akkor ott az arckifejezéseket rohadt jól eltalálták szerintem. jazz kaphatott volna kicsit több szöveget, ő volt a leglazább a filmben. megatront elég könnyen kinyírták, kíváncsi vagyok ki lesz így az ellenség a többi filmben meg sajnálom azt is, hogy az ácák közül egész sokat felvonultattak, az autobotok pedig csak öten voltak. de a látvány az tényleg nagyon ottvan"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
punish3r
aktív tag
én két napja néztem meg! sajna a sorozatot nem láttam így volt pár dolog ami nem tiszta (nekem az volt a fura, hogy mindig a harc volt a középpontban, jobban kitérhettek volna az egyes karakterekbe)! a kezdés is kicsit olyan in medias res volt! ennek ellenére sztem a mostani mozihoz előételnek megfelelő!
[Szerkesztve]Már a jövő sem a régi...
-
Dilikutya
félisten
válasz troland26 #4869 üzenetére
Megatron is visszatért többször, mivel gép, ezért javítható, mint a többiek. Galvatron pedig Megatron későbbi formája. Egy harcban súlyosan sérült, Üstökös pedig kihajította az úrbe, ahol rátalált Unikron, a transformerek legnagyobb ellensége. Új életet, külsőt, és hatalmat adott neki, cserébe szolgálataiért. Galvatron már nem volt az Álcák vezére, csupán Unikron többi szolgájának volt a parancsnoka, őt többek közt Skorponok (a filmben is feltűnik), Féreg és Husáng vezette, Sokkoló sem volt túl sokáig vezér. Többnyire illegalitásban szervezgette a nagy visszatérést, amit azonban nem sikerült végül összehoznia.
A 86-os rajzfilm mai szemmel kissé gyerekes, a fiatalabb korosztálynak készült, és magán viseli a 80-as évek jellemző motívumait is. A magyar szinkron förtelmes, főleg az új, ami a DVD kiadáshoz készült. A régi VHS szinkron valamivel jobb, de az is pocsék.
Az eredeti Marvel képregény történetét csak részben dolgozza fel, sok dologban eltér tőle.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Ma filmnézős napot tartottam. Megnéztük tesómmal a Szigetet és Jackie Chantől a legújabb Rendőrsztorit. Mindkettő tetszett, a Sziget különösen. Holnapra marad Nicolas Cage szereplésével a Fegyvernepper és egy thriller. -
peterszky
őstag
Harry Potter éjféli vetítésre megy valaki?
Bátyám el akart menni, de lebeszéltem, hogy ne menjünk, mert nincs jelmezünk.
Egyébként azt veszem észre, hogy egyre jobbak a HP részek. Igaz, néha egy kicsit eltérnek a könyvtől, de ez szvsz pozitív volt mindig.What else you gonna do on a Saturday?
-
Dilikutya
félisten
-
Jégkokó
veterán
Die Hard 4
Szerintem jóra sikerült,ugyan ugy pörögnek az események, ahogy az előző epizódokba, és a john meklén megint megmenti a világotA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
adalbert1
veterán
-
bozont
veterán
Nemtudom, említette-e már valaki, de egy 10 részes Romb Raider animációs sorozat van készülőben. Az első rész már kész van, és itt [link] meg is tekinthető. Tomb Raider rajongóknak kötelező.
-
diablo1984
veterán
vitathatatlan 2 :gyanítom, hogy ez is úgy járt mint sok más jó film(pl:dump és dumper) , hogy az első rész jól sikerült, siker volt, hozta a lét és ezt a siker akarták meglovagolni és kaszálni a 2. résszel, de a második részt meg kölcsségtakarékosan gagyi szereplőkkel leforgatja valami kukabúvár! szóval ez a rész is az első részre hajaz, csak kispórolták belőle a pénzt és az ötleteket! nekem egy erős 3-ast kap a 10-es skálán!
-
punish3r
aktív tag
szőke szilkioncicás ''mozi'' Pammel!
[link]Már a jövő sem a régi...
-
Integra
titán
válasz punish3r #4880 üzenetére
harmada ha megnézi moziban
[link]
ez is.. i am legend..
azért lol, hogy smith csak szuperhős, legenda, megmentő etc, ilyen karaktereket tud igazán játszani még jó hogy van a jó öreg elugrom dzsörzibe, felkapom a gyereket, mi lehet ebben olyan nehéz brúszunk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
válasz #65675776 #4878 üzenetére
Azért a rajzfilm szinkronja mindent visz... néha a képregényekben se volt az igazi, de a rajzfilmben Varangyoknak fordítani a Decepticon-t.... kissé komolytalanná tette az egészet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
adalbert1
veterán
válasz diablo1984 #4879 üzenetére
Kár, pedig az Undisputed nagyon tetszett, mikor néztem anno...
Így legalább még 1 címmel bővűlt azok a filmek listája, amiket sose fogok megnézni. -
bandus
veterán
válasz Dilikutya #4883 üzenetére
Hát ez a rajzfilm elég érdekes volt. Főleg a szinkron: mindenkit az angol nevén hívtak, az álcákat is decepticonoknak nevezték (rögtön az elején mondta ironhide: szarházi decepticonok ). De néhány robot hangja, pl starscreameré rettenet gagyi, kb krillin hangjára hasonlít a songokuból A történet sem rossz, de tényleg gyerekeknek csinálták
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
t1
addikt
Száll a kakukk fészkére kivégezve
Halálkanyar ( U-Turn)-ról hallot vki vmit? ez is eredetiben van meg és J.Lopezt az egyik főszereplő -
diablo1984
veterán
Égi lovagok(flyboys): kiválló film, szinte a pearl harbor repülőre átfordított a történet menete, de iszonyat jó volt, fordulatos, egyszóval zsír! 10 pontból 9,5-et adok neki,(azért nem 10-et mert olyat nem lehet, mert mindig van egy jobb)
szóval aki még nem látta, az nézze meg! -
sghc_toma
senior tag
válasz diablo1984 #4692 üzenetére
tegnap megnéztem a Planet Terror-t, abban volt egy tökugyanilyen jelenet.. oda tényleg beleillett..
in asm we trust
-
mazda626
addikt
Step Up: Jó kis pörgős táncikolós film, akinek a Honey bejött, ebben sem fog csalódni. Szépek benne a csajok.
Freedomland: Alig bírtam végigszenvedni. Vontatott, unalmas. Véleményem szerint. -
Integra
titán
oliver stone film, szerintem egyszerűen kurva szar.
mondjuk ezzel valszeg egyedül maradok, mert mind képileg mind hangban, mind történetben... szóval nagyon összerakott film, de nekem mégis..
egy semmilyen nyomasztó szar az egész, idegesítő helyszínek, színészi alakítások..
nemtom, egyáltalán nem jött be...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
Nem tudja valaki, hogy a Dr.House-t miért ismétlik? Már második hete az első évad megy. A tv2 honlapja egy agyfasz, nincs rajta semmi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
neztetek mar az apple oldalat? van fent vagy 30 uj trailer
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest