Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kristof_94

    nagyúr

    Ígértem, hogy írok egy kis esélylatolgatást a még hátralévő prime moments ikonok sbc árairól, mi kellhet bele, megéri-e. Nyilván semmi nem garantálja, hogy valaki akinek van ilyen lapja, az kap is SBC-t, illetve az ikonok harmada még nem is kapott moment lapot...
    Sorrendet először nem akartam felállítani, de végül arra jutottam, hogy pozíciók szerint válogatom őket külön. Remélem hasznos lesz mindenkinek! Az árakat a korábban említett formula alapján próbáltam meghatározni. A PC-s árakra sajnos mindig rá kell számolni pár 100 ezret, de ez változó...

    Lev Yashin (95 - GK): Nála mind a három platformon más a price range, de körülbelül 1-1,2 millió lesz, hasonló a mostani Giggs SBC-hez, ikon követelményre nem sok esély van. A kölcsön lapjával mindenképpen érdemes lesz tenni egy próbát, vagy draftban próbálgatni, de az előző évből kiindulva nem tudom idén mennyire javították az ikon kapusokat.

    Peter Schmeichel (93 - GK): Konzolokon 800-900k az átlagára, de a price range is csak 1,7 millió ami azt sugallja, hogy kb. 700-800k kellene legyen az SBC. Yashinnál nyilván olcsóbb lesz, szerintem 86-os csapatnál nem fognak hozzá többet kérni. Basic chemmel 1 stat kivételével minden 99-es, de kérdés megéri-e amikor egy Neuer vagy De Gea ugyan ezt hozza. A loan ugyan úgy ajánlott.

    Jens Lehmann (91 - GK): Gyakorlatilag ugyan az, mint a dán, ráadásul ő már csak 700k. Nem látom értelmét, hogy az EA ennél magasabb árat adna az SBC-nek, bár egy ilyen árral egész jó lehet egy másik ikon sbc-be. Illetve van egy olyan sejtésem, hogy a komolyabb moment ikonok (Gullit, Pelé) esetében kelleni fog moment is.

    Paolo Maldini (95 - CB): Változó price range, de kb. 3,2-3,5 millió körül kellene legyen. Akinek van rá keret szerintem megéri, TOTY CB-k ide vagy oda Maldini még mindig a játék egyik legjobb CB-je. A TOTY védők áraiból kiindulva ez nem rossz érte. Szerintem legalább 2 ikon kelleni fog hozzá, illetve 89-es csapat, esetleg dupla 88 vagy hasonlók. Majdnem duplája kellene legyen a Baggio SBC-nek és az is elég komoly.

    Carles Puyol (93 - CB): A range és piaci ár alapján kb. 1-1,1 millió zseton a reális SBC ár, ikon szerintem nem fognak kérni vagy ha igen, akkor a csapatok összértékét viszik lejjebb. Elég jó pluszt kapott a védő és fizikális képességekre, de sajnos védőnek elég alacsony, bár ezt kompenzálja a 90-es jumping. A kölcsön verzió mindenképp ajánlott.

    Bobby Moore (93 - CB): Még olcsóbb kellene legyen, mint Puyol, kb. 700-800k. Ikon követelmény elég esélytelen. A valaha volt egyik legjobb védő, de szintén alacsony, viszont egy próbát megér, akár CDM-ként is, kiváló az állóképessége.

    Marcel Desailly (92 - CB): Kb. 1,3-1,5 közé várható, ikont szerintem kérni fognak, az ár miatt ez esélyes. Nem kapott nagy upgradet, de aki a korábbi lapjait szerette, nem veszíthet vele ha megcsinálja, de akkor már inkább Blanc.

    Laurent Blanc (92 - CB): Az ára szintén 1,3-1,5 közé várható, a konzolos piacokon is elég olcsó. Ikon kelleni fog hozzá. Maldini után a játék legjobb ikon CB-je, magas, erős, jól fejel. A base lapjából kiindulva akár CDM is lehet. Szerintem aki szeretne egy jó ikon CB-t, de nem irreális áron, annak ő a legjobb megoldás.

    Pelé (99 - CAM): 5,5-6 millió körül kellene legyen, legalább 5 ikon, tele inform lapokkal, akár 90-es csapat is, nagyon drága lesz. Nem e világi a lap, de az, hogy megéri-e jó kérdés. Aki megteheti, annak lehet, de a TOTS lapok között több olyan is lesz, ami alig fog elmaradni tőle, viszont a brazil árának töredéke lesz.

    Maradona (98 - CAM): Körülbelül annyi, mint Pelé, talán pár 100 ezerrel olcsóbb. Nagyon komoly CAM, de szintén elérhetetlen áron a játékosok 99%-nak. A 3 WF nem sokat vesz el az értékéből.

    Lothar Matthaus (94 - CM): Mivel eltérőek a price range határok nehéz megmondani az árát, de a piaci ár alapján olyan 3 millió kellene legyen. Két ikont simán kérhetnek hozzá, 88-89-es csapatot. Tehetős Bundesliga és német válogatott szurkolóknak szerintem "kötelező" darab.

    Javier Zanetti (93 - CDM): Kb. Petit árához hasonló, olyan 1,6-1,8 millióra várható attól függően mikor kapjuk meg, ikon biztosan kell majd hozzá. Az ugrást kivéve kiváló CDM-nek tűnik, a WR tökéletes, a kölcsön lapját mindenképpen érdemes tesztelni. Nekem pl. ő az egyik jelöltem.

    Steven Gerrard (92 - CM): Olyan 1,7-1,8 millió körülire mondanám, elég jó képességekkel van megáldva, ikon kelleni fog hozzá.

    Michael Laudrup (92 - CAM): Az árak alapján 750-800 ezernél több nem kellene kerülnie. A WF és skill jó, a workrate annyira nem. Tökéletesen passzol, gyors, jól cselez, de elég gyengécske és nem a legjobb a lövése, de ezek egy chem lappal pótolhatók. Szerintem a várható árához képest jó értéke van!

    Sócrates (92 - CAM): Jó ha nem megy 2,7-2,8 fölé, remélhetőleg olcsóbb lesz. Amíg az árát nem láttam nekem ő volt a cél, de hátha elérhetőbb lesz. Iszonyatosan jó lap. 192 centi magas, jó workrate, 5* WF, 4* cselező, brutális statok. Egyedül a balance rossz, de az sem tragédia, javítható is valamennyire. Sajnos esélyes, hogy 2 ikon kell hozzá. Aki egy "endgame" CAM-t keres "elérhető" áron, annak ő a legjobb választás.

    Patrick Vieira (92 - CM): Nehéz megmondani az árát, én 5 milliót mondanék, legalább 3 ikonnal. Komoly fejlesztést kapott, nyilván nem kell ecsetelni, hogy a játék legjobb CDM-je.

    Paul Scholes (92 - CM): Kb. 1 millió lesz, hasonlóan, mint Giggs, így az ikon lehet kimarad, úgy nem érné meg. Jól passzol és lő, de lassú, nem igazán jó védekező, a 3/3 sem biztató. Én biztos kihagynám, de aki MU rajongó az simán behúzhatja.

    Deco (91 - CM): Szintén egy 750-800 ezres lapról van szó. Ikon nem fog kelleni. Jól cselez, passzol, de ezen kívül annyira nem jó. Aki olcsó ikon CAM-t keres, annak inkább Laudrup a megoldás.

    Jari Litmanen (91 - CAM): Kb. 850-900k, szerintem ikon nélkül. Elég komoly fejlesztést kapott, kb. Laudruphoz hasonló, de nagyon jó a lövő képessége, viszont csak 3-as cselező. Szintén megéri, főleg aki szerette és látta is játszani.

    Del Piero (LW - 93): Szerintem 1,8-1,9 körül lesz. Egy ikon tuti kelleni fog. A lövést és a sebességet szépen felhúzták, 4* skill, 5* wf, tudjuk milyen jó, CAM-ba simán áthúzható. MdewC kollégának kötelező!

    Robert Pires (LM - 92): Kb. 800 ezer, szintén Giggs árkategória. Elég komoly pluszt kapott, 4/4 wf és skill. A lövése kicsit gyenge, de azt felhúzva és igazából anélkül is kiváló CAM lehet.

    George Best (94 - RW): Olyan 2,5 millió reális lenne érte, talán 2 ikonnal. Szintén jó kis fejlődésen ment át, nyilván nem kell leírni milyen. CAM, RW, ST, bármelyik helyen ő a "Best".

    Luis Figo (93 - RW): Kb. 1,8 millió lesz, egy ikonnal. A lövését eléggé felhúzták, jó a WF/skill, tökéletes workrate, szintén nagyon jó CAM lehetne. Aki a korábbi lapjait szerette, annak ajánlott, főleg ha egy esetleges prime lap beáldozással jól kijön.

    Johan Cruyff (95 - CF): Az eltérő xbox és ps piaci árak miatt nehéz, de 4,5-5,5 közé mondanám. Három ikon szinte biztos, hogy kelleni fog. 5/5, H/L, a fejelést és ugrást leszámítva elképesztő statok, egyértelműen "endgame" ikon, annak aki megteheti.

    Thierry Henry (94 - ST): 4,3-4,5 millió körül várható. 2-3 ikon várható. Nem kell senkinek bemutatni, nem véletlenül használják a FUT kupákon is elég sokan.

    Marco van Basten (94 - ST): 1,5 millió a legtöbb, amit eltudok nála képzelni, egy ikonnal. A workrate és a 3-as skill kicsit lehúzza, de akit ez nem zavar annak tökéletes, csak meg kell nézni a statokat. 188 cm magas, 94-es fejeléssel, 98-as SHO értékkel. Ibra mellé jó kis lap lehet.

    Ruud Gullit (94 - CF): Nincs a piacon, kb. 5,5-6 milliót fog érni, szerintem legalább 4 ikon. Őt sem kell senkinek bemutatni, a játék legjobb ikonja. Nincs olyan pozíció, ahol ne tudna játszani.

    Eusébio (94 - CF): Őt is nehéz megmondani, de olyan 5 millió lesz, kb. Cruyff árával egy szinten, bár a portugál moments lapját látszólag többen szeretik. Szintén 3-4 ikonos sbc várható.

    Dennis Bergkamp (93 - CF): Olyan 1,6 körüli ára lesz, 1 ikonnal, ami nagyon jó ár érte. Ha megvalósul, akkor talán a legjobb ár-érték arányú moments ikon lesz. H/M workrate, 4/4 wf és csel. A képességei alapján szuper CAM, de talán még jobb ST lehet belőle! Szintén ajánlott ikon!

    Gary Lineker (93 - ST): Olyan 1,4 millió kell legyen, egy ikon várható. Kiváló WR, jó a WF is, a cselezés csak 3-as, de a képességei kompenzálják. Tökéletes befejező csatár. Látva őt, az ellenfél játékosai tuti összecsinálják magukat a pályán!

    Patrick Kluivert (92 - ST): Szintén 1,4 körül, 1 ikonnal, talán kicsit több lesz, mint Lineker. H/L wr, 4/4 wf és cselezés, 188 cm magas, 94 fejelés, 92 ugrás, szuper lövő képesség. Kell ennél több? Az állóképesség ami gyengébb, de az Ibra esetében sem sok, mégis félig fárad el 90 perc alatt.

    Alan Shearer (92 - ST): 1-1,2 millió, valószínűleg ikon nélkül vagy ha kell hozzá, akkor alacsonyabb csapat követelmények. Személyes kedvencem, akit szégyenteljesen lehúztak a WF és skill terén. Ettől eltekintve szintén istenkirály befejező csatár, légiveszély, a kapusok rémálma.

    Luis Hernandez (91 - ST): 1,2 millió körül, szerintem ikonnal. Szintén nagyon jó csatár 4-es cselezéssel, elérhető áron. Jól lő, cselez és fejel.

    Filippo Inzaghi (91 - ST): Kb. 850k lesz, ikon nélkül. A 3/3 lehúzza kicsit, de szintén tökéletes befejező, aki jól is fejel. Kár, hogy mindig lesen lesz, ha megszerzed!

Új hozzászólás Aktív témák