Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PEZZY93

    tag

    válasz Szigma70 #20227 üzenetére

    Amúgy van egy példám, ami sokszor előfordul és alátámasztja azt, amit írsz, vagy legalábbis köze lehet hozzá.

    Riválsban 2500 pontnál vagyok. Sokat szoktam meccsek után beszélgetni az ellenfeleimmel, hogy hol végeztek wl-ben stb. 22-27 győzelem között szoktak mozogni. Legtöbb elit 2 szokott lenni.

    Szinte kivétel nélkül szoros meccset játsszunk és 10 kapura lövésnél ritkán szokott több lenni. Kevesebb az érdekes jelenet stb.

    Vegyünk a WL-t. Itt jönnek az érdekes dolgok. Olyan érdekes dolgok szoktak történni, hogy elkezdődik a meccs, nyomok és jönnek a kapura lövések és mondjuk megszerzem nagy nehezen a vezetést és 1-0 ide. Nem tudom Nektek szokott-e ilyen lenni, de én már itt tudtam és éreztem, hogy nem nyerhetek. (fura, de tudtam)

    Jön a második félidő és helyzetek tömkelege nekem megint. Nem sikerült gólt lőnöm (ekkor még talán kapura lövése sem volt az ellenek) jön a 75. perc és talál egy érdekes gólt ezzel 1-1. A vége 2-1 Neki. Ebből kb van minden hétvégén legalább 1 ilyen meccs. Ilyenkor a végén mindig ráírok, hogy hol végzet, hol szokott végezni. Általában silver 1 - gold3.

    Van a másik véglet, ahol ki-ki meccset játszom és rúgok 20-at kapura, de ő is rúg 20-at kapura és mindig én jövök ki szarul belőle. Itt is megkérdezem, hogy hol szoktak végezni és Ők is silver 1 - gold 3-ban. (Azért itt megjegyezném mennyire fura, hogy rivalsban az elit 2-esek nem rúgnak 10-nél többször kapura)

    És minden hétvégén ugyan ez. 23 győzelemnél nem tudok többet, amikor elméleti síkon (riválsból kiindulva) 25 győzelemnek kellene az átlagnak lennie.

    Vannak érdekes jelenségek és valamilyen szinten segítik a gyengébb rankban lévő játékost. Nem direktben van eldöntve, hogy most ezt Ő nyeri, csak segítik arányában Nekik.

    Ugyan ez meg van egy Top 100-as játékosnál is, csak Ő még ekkor is felül tud kerekedni és megnyeri.

    De az biztos, hogy riválsba én még div2 és div1-ben nem találkoztam ilyen jelenségekkel. Ott ki-ki meccsek vannak és nincs ilyen szopatás.

    TAKE THE BALL, PASS THE BALL

Új hozzászólás Aktív témák