Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsako

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretném megosztani veletek a legújabb élményemet Fifa 19-ben. Mint valószínűleg kevesen tudjátok, ma este került megrendezésre a HPCL(Hungarian Pro Clubs League) Karácsonyi Kupa, ami azért is különleges, mert a teljes nevezési díj a Csodalámpa Alapítványhoz kerül. (Bővebb infókért katt)
    Csapatommal a HUNcutokkal vettünk részt a versenyen, ágrajz a poszt végén.

    Első körben a csakPS.hu Akadémiáját vertük első mérkőzésen 10-0ra, másodikon pedig 4-0ra(ágrajzon hibásan szerepel).

    Ezután egy keményebb ellenféllel néztünk szembe, a Rift Esport-al akik az HPCL 1. osztályának a 8. helyén tanyáznak jelenleg. Ellenük az első mérkőzés egy 0-0ás döntetlennel zárult, majd 2-1re sikerült nyernünk, így a legjobb 4 közé jutottunk.

    Itt már sajnos nem voltak gyenge csapatok porondon, és a DVSC-vel kellett megküzdenünk, akik túlságosan is nagy falatnak bizonyultak számunkra. 2x is kikaptunk 2-0ra.

    Nem szomorkodtunk, jelenleg messze állunk a DVSC szintjétől, és nagy izgalmakkal vártuk a bronzmérkőzést, ahol a Dr. Relax Esport volt az ellenfelünk. Itt már 1 mérkőzésen dőlt el minden, így nagyon oda kellet figyelnünk. 1. félidőben nem született gól, a 2.-ban viszont kettőt is sikerült szereznünk, amit utólag felvettem és szeretném megosztani veletek. A videó itt található.
    Ennek köszönhetően sikerült a 3. helyen zárnunk a kupát, megelőzve megelőzve több nagy csapatot mint pl. DVTK, Nice Gaming vagy akár a csakPS.hu. A csapatunk jelenleg 1. helyen áll a HPCL 3.osztályban.

    Egy kis reklám:
    Facebook oldalunk
    Twitch oldalunk
    HPCL hivatalos Facebook oldala

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák