- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #571 üzenetére
PC-re évente 36k a net ha havi 3k-ért veszed csomagba. Nem akarom védeni a konzolokat csak magához a géphez nem jár automatikusan a net.
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #582 üzenetére
Ha valaki nagyon elvetemült Fan, akkor csak a konzol és ahhoz a net kell neki, az már nem számít bele, hogy azon kívül még pc-én is tolja valamivel és ahhoz is fizeti a netet.
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #586 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy a live-on kívül még a normál netet is fizetni kell. Így már mindent értek és kicsit lehúzásnak gondolom ezt az egészet. Amúgy meg ha választani kéne egyértelműen Pc mellett döntenék, nem véletlen van az.
-
boff
senior tag
Gondoltam, hogy ha már így belinkelted akkor elő is rendelném, viszont ha beállítom, hogy Magyar áfa legyen akkor 14k-ra felugrik az ára azt meg már sokallom érte. Vagy esetleg beállíthatok mást is, amire 0% áfa van? Elnézést a hülye kérdésért csak szökőévente 1x rendelek így játékot de előrendeli még soha nem rendeltem elő.
-
boff
senior tag
Azt esetleg tapasztalta valaki, hogy a saját térfeleden állva oda akarod passzolni a labdát a csapattársnak aki 1m-re van tőled és ahelyett, hogy neki passzolná izomból előre küldi annak aki lesen van?
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #781 üzenetére
Ez szerintem a 16-ba is igaz lesz rád. Te vagy az az ember aki 2* skill játékossal megcsinálja az 5* cselt, és a leggyengébb játékossal is úgy játszik mintha 99-es lenne.
-
boff
senior tag
válasz Dr. Student #1004 üzenetére
Nekem is ugyanez van, valószínűleg csak 17.-től tudjuk használni mert egyikőtönknek sincs meg a 15.
-
boff
senior tag
Letoltam néhány meccset a demo-val ultimate szinten (draft), de idáig nyerni nem sikerült sajnos, döntetlen a legjobb eredmény. Viszont amit észrevettem, hogy 11-esnél a kapusok nem védenek. 90.-ik percbe kapott a gép egy tizit mert színészkedett a játékosa. (Egyedül megy a gép és feldobja magát a 16-oson belül a bíró meg befújja..) A lényeg, hogy a meccs végén is tizipárbajra került a sor és egyetlen 1 kivétellel mindig jó irányba vetődtem (a 90.-ik perces tizinél is) - és a kapus nem védett egyszer sem, csak elvergődik mint egy hal aztán meg beadja a szomorkodós animációt.. Ezt leszámítva amúgy nagyon jónak ígérkezik a játék, már várom a 24.-ét. Ja meg a tekert lövések nagyon ópék a 16-os környékéről.
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #1428 üzenetére
Nekem gtx550 ti Oc-vel megy fullon a játék, igaz csak 1366-os felbontáson.
-
boff
senior tag
Kis érdekesség, Demo-ba ultimate szinten bárki ellen játszok max 1:0-ra kapok ki vagy döntetlen de ha a Sounders ellen tolom mindig kikapok 3-4 góllal és sokkal sokkal jobban játszik mint egy real vagy barca.. Már arra is gondoltam, hogy azért van, mert túl könnyű ellenfélnek gondolom tudat alatt és ezért nem figyelek annyira.
-
boff
senior tag
Szerintem arra gondoltak a többiek, hogy az Ai többet segít és ezért könnyebb amit én is alátámasztok mert okosabbnak érzem a játékosokat (Demo alapján, thx g2a), de már nem 1x előfordult, hogy felívelte a gép a labdát és még oda se ért a védőmhöz már elfeküdt és nem földbe taposott hanem belefejelt a földbe, meg azért ilyen finomságok vannak.
-
boff
senior tag
Na, 1-2 órát már nekem sikerült játszani és idáig nincs problémám. Vj7 kollégával totlunk 1 meccset és kiderült, hogy Helton brutálisan jól véd úgyhogy mindenkinek ajánlom. Persze más kapust nem próbáltam még csak azt a 0-ás bronzot amit az elején dobott de arról kár írni bármit is. Bug van bőven, remélem javítják őket pár napon belül. (Pl. IF játékosoknak nincs arcuk a kártyán)
-
boff
senior tag
Nekem ami még nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a teljes verzióba végre fel lehet rúgni istenesen becsúszással az ellenfelet, úgy, hogy 3-at szaltózik, csak ezzel az is együtt van, hogy már a szerelési kísérletnél feldobja magát az ellenfél vagy az én játékosom. Amúgy ibarbo +1, első online draftomnál behoztam csereként és hozzáadott +1 gólt a meccshez és így 3:0-ra behúztam. Viszont online draftba is érdekes, hogy 2 ellenfél közül mindkettőnek ott volt totw Ronaldo és az első meccsen Messi, Bale és Neymar is ott figyelt meg Marcelo, Ramos, Alves... Szóval érdekes, mert nekem meg össze vissza dobál 22 különböző nemzetiségű és 22 különböző ligából lévő játékost. Ez az új "kiugratás" elég idegesítő, saját 16-osa körül teng-leng az ellenfél aztán egy iszonyatos bombapasszal kirobbantja totw Ronaldonak a labdát utána sprintel mint a hülyegyerek lopás után meg szlalomozik és kb lehetetlen leszerelni mert a védők észre se veszik, hogy mi van.. De hozzá kell szokni, a védekezésen nagyon sok múlik idén szerintem.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Kb 6-8k-ból kihoztam egy kezdőcsapatot, div10 nem volt vele nagy nehézség viszont kupagyőzelemért jött egy erősebb seria A ami majdnem megfingatott de aztán a 90. percbe ollóztam 1-et. Van most 8,5k, a kérdés pedig az, hogy mely játékosokkal éri meg kereskedni most? Előre is köszönöm a válaszokat.
Itt pedig ez a fostalicska team:
-
boff
senior tag
válasz szpal17 #2494 üzenetére
Majd ha több meccset játszottál neked is lesznek igazságtalan meccseid. Pl a 85.-ik percig van minimum 5 kapufád amiket a 16-oson belülről lőttél 1v1-be és az ellenfél a sprintelek szlalomozok felbaszom a labdát taktikával játszik, majd egy 90m-ről Balotellinek felívelt labdát megpróbálsz ellőni a kapussal majd fejberúgja az érkező Balotellit és a fejéről pont a kapuba pattan, és utána az érzés felbecsülhetetlen. Nekem az nem tetszik, hogy már a 9.-ik osztályba 200-400k csapatok jönnek játéktudás nélkül viszont a gagyi játékosaimmal nem tudom megfogni a 90+ pace-es és 85+ driblinges játékost mert 3 tolásból átvezeti a félpályán a labdát és addig az én védőim meg sétálgatnak reakció nélkül, feltételezem azért mert már az összes védő 40 éves kb nincs reakció idejük vagy nem tudom de el is adtam mindenkit inkább aztán kereskedni próbálok.
-
boff
senior tag
szerk: semmi
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
Toltam már egy draftot, ki is kaptam 3:1-re és már ott fura volt, hogy középkezdés után 3-at passzoltam majd megáll a játék és Touré kap egy pirosat Lewandowski meg egy sárgát.. Csak nekem vagy másoknak is ilyen szemét a gép, hogy minden levegővételre kapok egy sárgát vagy pirosat? Ja és a szabadrúgásokat rendre mindenhonnan belövik nekem, ha kell a védőkről flipperezik be a labda.. Nekem meg mindig kapufa vagy legjobb esetbe szögelt. A szabálytalanságok minden meccsre igazak, általában 2 perc után már kapok 3 sárgát és olyan emberek kapják meg akiket 1 tized másodpercig nem irányítottam.
-
boff
senior tag
Valakit esetleg érdekel komplett origin account fifa 16, 14, 13 meg néhány egyéb játékkal? Nem fogok tudni annyit foglalkozni a játékkal, hogy élvezetessé tegyem, idegeskedni meg nem akarok rajta.
-
boff
senior tag
Nálam is nagyon sok az eladott labda, pl nyomom, hogy lehellet finoman passzoljon előre az előttem 2m-re lévő játékosnak és izomból megindítja hátrafelé az ellenfelet majd ebből lesz gól.. Amúgy ha kényszerítőzni próbáltok arra nagyon jó ez az új rendszer, bronz középpályásokkal is sikerült már félpályáról a kapuig kényszerítőzni, igaz csak div 8.-ba.
-
boff
senior tag
Beszéltem telón az egyik kedves EA munkatárssal mivel nem kaptam én se pakkot, mondta, hogy mivel G2A-ról vettem a fifát ezért nem biztos, hogy meg tudjuk oldani de ha meg tudja győzni a felettesét akkor tudnak adni nekem kódot, ha már van nekik, meg, hogy szeretnék minél egyszerűbben megoldani. Kb. 2 perc várakozás után szóltak, hogy már jóvá is írták a fiókomon a kódot úgyhogy jár a pakk viszont be kellett lépnem a játékba de persze, hogy be volt ragadva egy balra gomb és csak spanyolul tudtam belépni a játékba ráadásul az UT-be is alig tudtam belépni.. De sikerült végül. Viszont 1 kérdés, hogy aki G2A-ról vette a játékot az kapott ilyen heti 15 pakkos kódot a játék kódja mellé? Mert azt mondták, hogy azt kellett volna, hogy kapjak viszont én nem is kerestem mert azt hittem, hogy automatikusan jár, így remélem ott van valahol a kód és akkor 30 pakk.
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #2943 üzenetére
Vagy inkább mi tudunk megye 3-as szinten játszani vele.
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #2945 üzenetére
Ez a fifa már nem arról szól, hogy elindítod és játszol, csomó mindent testre tudsz szabni illetve beállítani amiket alkalmazni kell, de a lényeg szerintem, hogy itt már nem mindegy, hogy egy 40-es bronz középpályásod van vagy egy valamire való jól passzoló embered, mert most már kijön a különbség a kettő között. (Lásd, 3m-ről nem tud passzolni, és ilyen a valóságban is van.)
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #2947 üzenetére
A passz pontatlanságáért a player a felelős nem a gép. Ha a skill game tolod és ott a passzolást akkor könnyen rájössz erre. Viszont az emberváltásról már más a véleményem, szerintem a fifa 12 óta probléma van vele mert hiába akarsz váltani, sokszor nem tudsz. Kár ezért lehurrogni a játékot egyébként mert ez inkább egyéni probléma (mindenki másnál is), hogy nem mennek úgy a passzok, gyakorlás kérdése az egész meg a megfelelő játékosok, na meg a koncentráció. Ha odafigyelek a meccseimen elég kevés az eladott labdám vagy a rossz passz de ez attól is függ, hogy az ellenfél mennyire jó és ezáltal belevisz téged olyan helyzetekbe, hogy eszetlenül nyomkodod a passzt úgy, hogy észre sem veszed aztán megy a panaszkodás, hogy "há így az nem én nyomom a gép csinálja" stb..
Gyakorolj sokat, előbb utóbb menni fog pontosan is a passzolás, ha fejben is ott vagy a meccsen.
-
boff
senior tag
Azért nálam is akad fail. Előbb 8.-ik osztályba feljutásért játszok, ellenfél csapata Lewából meg Vidalból ált, a többi max 100k lehetett. Kb a 30.-ik percbe kaptam egy gólt miután 6 szögletet egymás után nem sikerült beszerencsétlenkedni aztán a 80.-ik perc körül lewának beadta a labdát 30m-ről de a védőmre pattant a védőmről kapufára a kapufáról pedig vissza Lewához és ezután lewa izomból hasbarúgta a védőmet úgy, hogy berepült a hálóba utána meg befejelte..
-
boff
senior tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
Védekezésben kérnék egy kis segítséget. Az van, hogy online idényekben (7.-ik osztály) online meccsnél az ellenfél mikor már 2-3m-re van a játékosomhoz már automatikusan hozzákerül labda, mintha vonzaná viszont nálam meg lehetetlen szerelni az ellenfelet mert bárkivel vezeti a labdát mikor 2-3m-re van tőle a védőm akkor a védőm vagy lesérül vagy elesik vagy lefagy de nem tudja szerelni. Előbb így kaptam a 90. percbe gólt ami már kb reális időbe 3 percig ment, a gyerek sprintelt és mikor 2-3m-re volt a védőmtől a védőm fogta megát és elbotlott vagy elesett és simán elment mellette, nos ez így nem túl poénos ha 6-7 játékosommal eljátsza.. Egyébként mikor megszereztem ellene a vezetést utána ugyanígy felsprintelt a 16-osomig, nem tudtam szerelni majd ahelyett, hogy ellőtte volna feldobta magát és persze kamu 11-es.. Szóval jól jönne néhány tanács, hogy hogy kell védekezni és itt nem arra gondolok, hogy mit kell nyomni meg ilyesmi..
-
boff
senior tag
Azért ha résen vagytok és kiszúrjátok az ellenfél hibáját, akkor lehet itt távoli gólt is lőni.
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #4232 üzenetére
0 pack, 0 legjobb játékos.
-
boff
senior tag
Mai első meccsem, 90.-ik perc 0-1-nél. Ez után volt még 1 lövésem, az már 5-ösről RVP-vel, persze megfogta a kapus.
-
boff
senior tag
válasz Rypejakten #4241 üzenetére
Körülbelül az egész fifás karrierem során talán a legelső 20 meccsemen fordult elő, hogy ilyen helyzetet kihagytam. Az ellenfél góljáról nem érdemes sok szót ejteni, 35-ről rálövi, védőm fején megpattan, öngól. A legutóbbi 5 meccsemen most nem tudom eldönteni, hogy én vagyok ennyire szerencsétlen vagy tényleg ennyire béna vagyok de az biztos, hogy az ellenfél egyik vereségnél se a tudása miatt győzött.
-
boff
senior tag
Fifa 16 origin accounttal és sok más játékkal eladó.. Elegem lett, hogy az ellenfél közelébe nem vagyok és feldobja magát a 16-oson belül majd pirosat is kapok érte.. Illetve a rengeteg irreális helyzetből amiből gólt kapok meg a bugokból és, hogy nekem már az utóbbi 10 meccsen semmi nem jön össze és mindig bullshit módon vesztek úgy, hogy az ellenfél kb 200%-al játszott rosszabbul mint én.. Érdeklődni privátban.
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #4294 üzenetére
Sajnos error Azért remélem akad valaki aki még nem vette meg a játékot de megakarja picivel olcsóbban a bolti ártól sok más játékkal grátiszba. Nekem nincs időm vele annyit foglalkozni, hogy élvezhetővé váljon, ahhoz meg, hogy idegeskedjek napi/heti 1-2 meccsel annak semmi értelme.
-
boff
senior tag
válasz bucketb0b #4324 üzenetére
Tök jó, hogy neked így átveszik a passzokat. Én ha hosszabbat indítok általában 2 játékos is ráfut és mikor odaérnék az egyikkel automatán levált róla és átvált a másik emberre aki sokkal hátrébb van majd a végén összeakad a 2 játékos és kapok egy kontragólt. Pedig minden offolva van segítséget illetően de mint ezt már mindenki tudja nem sokat ér emberváltásnál.
-
boff
senior tag
Tegnap az utolsó meccsemről altf4-el léptem ki és most beléptem és kb 15 másodpercenként kapok dnf mert, hogy kiléptem a meccsről... Pedig csak a menübe lépkedek. congrat ea
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #4348 üzenetére
Most a mai első meccsről is altf4, 7.-ik osztály. Mez bug, 3-4 milliós csapat, fullos laggolás, ártatlan játékosom kap pirosat aki labdához és ellenfélhez sem ért hozzá a meccsen.
Abban a hitben vettem meg a 16-ot, hogy végre vége a coinhackereknek meg a nyomorékoknak erre minden eddigi fifánál durvább a helyzet kb..
-
boff
senior tag
válasz Azog the Orc #4351 üzenetére
És most sikerült visszaesnem a 8. osztályba.. Természetesen olyan meccsen ahol 27 pontos lövésből 2 ment be, az ellenfélnek 4 pontos volt amiből szintén 2 ment be de az utolsót a 90.-ik percbe lőtte, felszaladt a kh-val rálőtte 30-ról, megpattant a védőm fején és be a kapuba, természetesen szerelhetetlen volt, annyira béna azért nem vagyok, hogy 10 emberrel ne tudjak leszerelni 1 embert... A 69%-os labdabirtoklásomról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest