Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulakr

tag

válasz Rexcsek #6051 üzenetére

ez a "B-vel szerelés" (PS-en: O) szinte kötelező, DIV4-ben alig tudom megtartani a labdát, ilyen tök átlagos védőkkel rámront, és simán szerel. Magam is gyakorlom a dolgot, egyre jobban megy.

• evibly

senior tag

válasz Rexcsek #6051 üzenetére

Nyilván vannak, akiknek egyszerűen jó érzékük van hozzá, látnak a pályán, és a csapatra építve, nem pedig egyéni cselezésre alapoznak.

Én nem vagyok egy nagy spíler és messze nincs olyan statom, mint a haverodnak, de Online Seasonban most jutottam fel a 4. osztályban, FUT-ban meg az 5-be.

Most jutottam el oda, h végre megtanultam a lövőcselt, azon kívül egy-két testcselt ismerek és ennyi. Szerintem a cselek nélkül is elég jól lehet boldogulni, illetve nagyon sok cselkirályt vertem el simán, akik gyönyörűen nyomták a McGeady spint, de mire a 16-oshoz értek, elfogyott a tudomány :) (De sokszor kaptam is ki ütemre, pontosan cselező ellenféltől, de azért, mert jól is passzolt és általában véve jól játszott).

Tegnap este két ilyen meccsem is volt: jön a cselgép, nem tud két lépést tenni anélkül, hogy ne lenne pár trükk, átlépi, pörgeti, aztán meg második hullámban a nyakába kapja Sakhot és vége is a műsornak :D

Fifa 14-ben volt olyan egyszer, hogy full Legend csapat jött szembe, nyilván ki is kaptam. Na, tegnap este négy Legend volt az illető csapatában (Ljungberg, Larsson, meg ilyenek), de a többi is Reus, Müller, Lewandowski. Én meg a kis sima BBVA csapatommal álltam neki és nyertem 3-1-re - öröm volt nézni :)

Ezen sokat agyaltam már, hogy aki brutál csapattal jön, az általában miért nem tud játszani? Illetve aki jól nyomja, az miért nem érzi szükségét, hogy megszerezzen top játékosokat. Nyilván azért, mert nincs rá szüksége és egy non rare-ezüst csapattal is bármikor elkeni a számat :D

(Bocs a terjengősségért, kicsit belemelegedtem :)) )

Új hozzászólás Aktív témák