- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz Rexcsek #6051 üzenetére
Nyilván vannak, akiknek egyszerűen jó érzékük van hozzá, látnak a pályán, és a csapatra építve, nem pedig egyéni cselezésre alapoznak.
Én nem vagyok egy nagy spíler és messze nincs olyan statom, mint a haverodnak, de Online Seasonban most jutottam fel a 4. osztályban, FUT-ban meg az 5-be.
Most jutottam el oda, h végre megtanultam a lövőcselt, azon kívül egy-két testcselt ismerek és ennyi. Szerintem a cselek nélkül is elég jól lehet boldogulni, illetve nagyon sok cselkirályt vertem el simán, akik gyönyörűen nyomták a McGeady spint, de mire a 16-oshoz értek, elfogyott a tudomány (De sokszor kaptam is ki ütemre, pontosan cselező ellenféltől, de azért, mert jól is passzolt és általában véve jól játszott).
Tegnap este két ilyen meccsem is volt: jön a cselgép, nem tud két lépést tenni anélkül, hogy ne lenne pár trükk, átlépi, pörgeti, aztán meg második hullámban a nyakába kapja Sakhot és vége is a műsornak
Fifa 14-ben volt olyan egyszer, hogy full Legend csapat jött szembe, nyilván ki is kaptam. Na, tegnap este négy Legend volt az illető csapatában (Ljungberg, Larsson, meg ilyenek), de a többi is Reus, Müller, Lewandowski. Én meg a kis sima BBVA csapatommal álltam neki és nyertem 3-1-re - öröm volt nézni
Ezen sokat agyaltam már, hogy aki brutál csapattal jön, az általában miért nem tud játszani? Illetve aki jól nyomja, az miért nem érzi szükségét, hogy megszerezzen top játékosokat. Nyilván azért, mert nincs rá szüksége és egy non rare-ezüst csapattal is bármikor elkeni a számat
(Bocs a terjengősségért, kicsit belemelegedtem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest